441905
441905
441905
441905
441905

ANDREJ KRAMARIĆ ZAVRŠIO NA OPERACIJI Godišnji odmor u bolnici

  • , 30.06.2016., 14:18
  • Autor:
  • komentara

Nakon EURA 2016, Andrej Kramarić završio je na operaciji. Nada se, kaže, da više nikad godišnji neće provoditi u bolnici.

 
 
 
 
Andrej Kramarić i Marina Pavić (Foto: Instagram)
Andrej Kramarić i Marina Pavić (Foto: Instagram)

Nakon Eura, mladi nogometaš Andrej Kramarić završio je u bolnici. Naime, zgodni Kramarić operiran je zbog problema s disanjem koji su ga mučili već neko vrijeme. 'Onaj osjećaj kad provodiš dragocjeni ljetni odmor na ovaj način... I nadam se nikad više', poručio je nogometaš putem Instagrama.

Na taj način pokušava ubrzati vrijeme koje prolazi dok se oporavlja u bolnici. Brojni obožavatelji poželjeli su mu brz oporavak! Sigurni smo da će ga nakon izlaska dobro njegovati njegova dugogodišnja djevojka Marina Pavić, koja ga je bodrila i tijekom Eura.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se