443580
443580
443580
443580
443580

Jedna od najljepših žena iz regije odmara u Dubrovniku

  • , 17.07.2016., 13:50
  • Autor:
  • komentara

Anđelka Tomašević oduševila je kupače na dubrovačkoj plaži.

 
 
 
 
Anđelka Tomašević (Foto: Nikola Ogresta)
Anđelka Tomašević (Foto: Nikola Ogresta)

Atraktivna Anđelka Tomašević, koja je pobijedila na izboru za Miss Srbije 2014. oduševila je kupače na dubrovačkoj plaži Banje. U malenom bijelom bikiniju pokazala je isklesano tijelo. U Dubrovniku je drugi put.

Anđelka Tomašević (Foto: Nikola Ogresta)

Osim što vrijeme provodi na kupanju snima i kampanju za cipele s potpisom Dragane Čučković. Hrvatska dizajnerica je inače rodom iz Borova, a uspjela se probiti na talijanskoj modnoj sceni. Misica nam je otkrila da obožava dubrovačke plaže na kojima vrijeme najradije provodi uz knjigu i dobro društvo.

Anđelka Tomašević (Foto: Nikola Ogresta)

Inače, tek za informaciju trenutačno je slobodna.

Anđelka Tomašević (Foto: Nikola Ogresta)

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se