nova kolekcija

Domaća ljepotica opet drugačija - oduševljava na novim fotkama!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ovoga se puta modan dizajnerica okušala u ulozi modela.

Uvijek drugačija i uvijek sklona modernom pristupu svog rada i načina njegove prezentacije, dizajnerica Anamarija Asanović za svoju kolekciju predstavljenu na nedavno održanom Cro A Porter-u snimila je instagram kampanju @aanamarijaa #instagramKampanja kako i glasi njen službeni profil na Instagramu.

Pogledaj i ovo showbuzz Nju nose svi Evo tko je poseban u životu ove domaće dizajnerice

Anamarija Asanović: 'Jednom kad se zaljubim, tada ću se vratiti za stalno'

I sama veliki ljubitelj društvenih mreža, posebno instagrama preko kojeg često i komunicira sa svojim prijateljima, klijentima i suradnicima ne čudi ovakav jedinstven način prezentacije jer upravo u današnjem svijetu instagram i društvene mreže postaju vrlo važna platforma modnih inspiracija i komunikacije. Baš poput pravih instagram fotografija i ove su fotografirane njenim mobitelom i snimio ih je Anamarijin prijatelj Ante kao što i većinu naših fotografija na društvenim mrežama snimaju naši prijatelji. Da bi priča bila autentičnija dizajnerica je i sama model u svojoj kampanji i na ovako originalan način dočarala modernu modnu priču i svoju viziju približila svim svojim sljedbenicima.

U modnim izričaju dizajnerica je dosljedna svojem prepoznatljivom rukopisu, te kolekcijom dominiraju izrazito ženstveni i romantični modeli haljina koje slave ljepotu ženskog tijela i uvijek iznova oduševljavaju svojom elegancijom. Pomalo direktna i hrabra, a opet jednostavna i romantična Anamarija postigla je pravi ženski balans. Bajkovitost koja odiše svim haljinama postignuta je bogatom i raskošnom upotrebom čipke, svile i pliša. Materijali s printovima, aplikacijama i našivenim dodacima čine kolekciju pravom modnom bajkom koju bi svaka žena zasigurno poželjela u svome ormaru.
 

 

A photo posted by Anamarija Asanovic (@aanamarijaa) on

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene