pravo ludilo

2Cellos završili na psihijatriji zbog histerije

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

I sam frontmen grupe Muse oduševljen je ovom izvedbom. Što čekate? Uvjerite se sami!

2CELLOS, Luka Šulić i Stjepan Hauser objavili su spot za pjesmu “Hysteria” koju u originalu izvodi grupa Muse, a objavljena je na aktualnom i hvaljenom albumu “Celloverse” (Portrait/Menart).

Pogledaj i ovo In Magazin: 2 cellos - 5 Što su svirali, svirali su 2Cellos iskreno progovorili o razlozima razlaza i oproštaju s velikim stilom: "Tek sad smo prijatelji na kraju"

Jedan dan s 2Cellos - prava avantura počela je već u zračnoj luci

Kako bi dočarali pravo ludilo i histeriju, dečki kažu da su u spotu odlučili glumiti dvije psihički bolesne osobe koji u rukama drže metle i ufurani su da umjesto metli u rukama drže violončela i haluciniraju kako energično sviraju. Kako bi stvar bila što autentičnija, dečki su odlučili snimiti spot ni manje ni više nego na pravom odjelu za psihijatriju, i to onome u Puli.

 

Spot je u manje od jednog dana pogledan u vise od 108 tisuća puta, a snimila ga je već uigrana Pulska ekipa MedVid pod vodstvom Kristijana Burlovića. Dečki su se našalili i na svoj račun izjavivši da bi da bi uskoro zaista mogli završiti kao u spotu ukoliko nastave ovim luđačkim tempom koji traje već četiri godine.

Luka i Stjepan su trenutačno na velikoj američkoj turneji koja ukljucuje 40 gradova, a već je mjesecima rasprodana. Kao i većina 2CELLOS video uradaka, i ovaj u kratkom roku postaje pravi hit na internet i društvenim mrežama, a zahvaljujući Twitteru, spot nije promaknuo ni izvođaču originalne pjesme, pjevaču grupe Muse - Mattu Bellamyu koji je pohvalio naše dečke.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene