Novi spot

VIDEO Kakva ljepota! 2Cellos snimili spot na Plitvičkim jezerima

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

2CELLOS Luka Sulić i Stjepan Hauser objavili su novi singl: obradu pjesme “I Will Wait” grupe Mumford & Sons, a spot za pjesmu snimili su na Plitvičkim jezerima!

2CELLOS i dalje nastavljaju obarati gledanosti na YouTubeu - u manje od jednog dana ovaj je spot pogledan više od 60.000 puta!

Pogledaj i ovo In Magazin: 2 cellos - 5 Što su svirali, svirali su 2Cellos iskreno progovorili o razlozima razlaza i oproštaju s velikim stilom: "Tek sad smo prijatelji na kraju"

2Cellos pretpremijerno prikazali novi spot 'I Will Wait' na vidikovcu Zagreb Eye

'Htjeli smo spojiti ljepotu prirode s ljepotom glazbe. Plitvice su definitivno jedna od najupečatljivijih destinacija u Hrvatskoj, a mi smo dali smo sve od sebe da ih prikažemo u punom sjaju. Zahvaljujući majstorstvu redatelja Darka Drinovca, mislim da Plitvice nikad nisu bile prezentirane na lijepši i reprezentativniji način kao što su u ovom spotu. Neka cijeli svijet vidi ljepotu naše zemlje!', izjavili su Stjepan i Luka.

Pogledajte predivne kadrove u režiji Darka Drinovca uz predivne zvuke violončela.

2CELLOS će 2. kolovoza nastupiti na Schengenfestu, najvećem slovenskom ljetnom festivalu koji će se održati od 1. – 3. kolovoza na samoj granici s hrvatskom u Vinici. Prije toga ih možete vidjeti i na Exit Festivalu 12.7./ u Umagu 29.7./
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene