Nastavak Gangnam Stylea

13. travnja stiže novi hit iz poznate radionice!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Južnokorejski reper Psy danas se vratio kući i najavio da je spreman za objavu dugoočekivanog nastavka hita Gangnam Style.

"Završio sam pripreme za novu pjesmu i sad sam rastrgan između dviju pjesama", rekao je Psy novinarima kad je sletio na aerodrom Gimpo u Seulu.

"Jedna ostavlja dojam sličan Gangnam Styleu, a druga sasvim drukčiji dojam. Sad razmišljam o tome koja je bolja: veoma slična ili sasvim različita", rekao je Psy i dodao da je za obje već pripremio plesne korake.

Pogledaj i ovo showbuzz Zabranjeno! Zbog ovog čina zabranjen je video koji je pregledan već 145 milijuna puta!

>> Samo s jednim videom je zaradio 8 milijuna dolara!

Psy je bio najavio da će nastavak objaviti 13. travnja i to će isti dan pratiti i golem koncert na nogometnom stadionu u Seulu. Ali lokalni mediji kažu kako sad razmišlja o tome da u Južnoj Koreji pjesmu objavi dan prije, u znak zahvalnosti svojim korejskim obožavateljima.

Prvi je plan bio objaviti obje pjesme istovremeno, kaže Psy, ali nakon razgovora s američkim poslovnim partnerima odlučio je objaviti ih odvojeno.

Reper punog imena Park Jae-sang svjetsku je slavu stekao videom "Gangnam Style" koji je osvojio svijet u srpnju 2012. i postao najgledaniji video YouTubea.

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene