449430
449430
449430
449430
449430

Lara masirala Tomislava! 'Može krv pasti'

  • , 07.09.2016., 21:30
  • Autor:
  • komentara

Zašto ga je masirala? Farmeri bi se mogli susresti s ljubomorom.

 
 
 
 
Farma (FOTO: Dnevnik.hr)
Farma (FOTO: Dnevnik.hr)

Mentor Joža posjetio je farmere te s Gazdama obišao imanje kako bi vidio koliko su farmeri napravili od zadataka koje im je dodijelio. Nakon što vidio da na Novoj farmi nema ovaca ostao je poprilično zatečen. „Ako se ovce ne vrate, one vam se oduzimaju!“ bio je jasan Mentor.

Dan su farmeri proveli u završnim pripremama za Sajam. Farmeri s Nove farme uvjereni su da će dobiti zeleni certifikat od Mentora Jože s kojim će njihovi proizvodi bolje proći na Sajmu, dok se farmeri sa Stare farme pribojavaju da njihovi proizvodi neće biti dovoljno dobri. Gazda Goran odredio je da na Sajam ide Senad i dao mu uputu da se mora cjenkati s prodavačima.

„Pa da, reći ćemo im, piši u teku, vratit ćemo vam za mjesec dana, a vidi nas, mi smo sirota uboga farma!“ našalio se Senad.

Farma (FOTO: Dnevnik.hr)

U dobrom raspoloženju farmeri su nastavili dan, a Senad i Gordan nisu propustili priliku našalit se na račun Larinog masiranja Tomislava. „Tomo se upucava našim lijepim djevojkama, a ne zna da je tu i Larin dečko. Može krv pasti! Da sam ja tamo i da mi ovo radi, ja bih preskočio šest ograda!“ kazao je Senad.
Naime, Tomislav je pao niz stepenicu, pa mu je Lara pružila pomoć svojom masažom, a to je imala potrebu i opravdati svom dečku Damiru koji je na Novoj farmi. „Prvo ga je Sara masirala u kuhinji, pa sam onda je kada smo krenuli spavati! Uopće nije bilo ništa, dečko je pao na stepenici, zašto ga ne bi izmasirala?“ opravdala se Lara, a dečko Damir utješio ju je riječima da njemu to ne smeta te kako bi svi trebali tu biti prijatelji.

Farmu gledajte od ponedjeljka do subote u 20:15 na Novoj TV, a sve zanimljivosti i novosti pratite na službenoj web stranici Farme te na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu.
Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.

 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se