Tražena u 55-toj

Prirodno lijepa: 'Neki dan me pitao susjed, 'jesi ti radila silikone'?'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Sijeda kosa, bore oko očiju i pokoji kilogram viška. Ne, ne idemo u dom umirovljenika, već u svijet mode i ljepote. Iako u zrelim godinama, Zvončica Vucković je omiljen model najpoznatijih svjetskih dizajnera.

Svaki slobodan trenutak Zvončica Vucković provodi u društvu svog jednogodišnjeg unuka. Bila bi to sasvim obična priča da ova 55-godišnja dama nije omiljen model brojnih svjetskih dizajnera.

Pogledaj i ovo showbuzz Otkrila i zašto Naša ljepotica udana je za milijunaša, no Parizom hoda bez novčanika!

>> Hrvatice iznad 50-te: One uspješno prkose godinama!

'Pa radila sam za mog najdražeg dizajnera kojeg i dan danas nosim, Gaultiera. S njim je bila zaista divota raditi. Moschino. Totalni lud čovjek. On je sebe nazivao modnim izumiteljem a ne modnim dizajnerom. Alaya, Armani, Versace, Kenzo, Alberta Feretti za koju sam dugo godina radila', nabraja Zvončica koja i danas vrlo intenzivno snima editorijale, reklamne spotove i kampanje diljem svijeta.

Prirodno lijepe sredovječne žene vrlo su cijenjene u svijetu mode i ljepote. 'Neki dan me pitao susjed i ostala sam stvarno iznenađena, kaže: Jesi ti možda radila silikone? Ne nisam. To je bilo jako smiješno. Nisam ništa radila na sebi. To što je. Sijeda kosa je sijeda kosa, bore su bore, debljina je debljina, naravno popuniš se s godinama i s tim se nosim kao i sa svim ostalim', priča manekenka čija je sijeda njezin zaštitni znak. U poslu ne pristaje na golotinju, a sve ostalo stvar je dogovora.

Poput svake dame, i Zvončica ima svoju malu tajnu. Njezin recept za dobar izgled je kvalitetan život. 'Ja se recimo uopće ne sunčam, to je jedan recept. Sad koliko će netko poslušat ili neće, to je njihov problem', naglašava. Skrivena strast ove neobične bake je kuhanje.

Priču o Zvončici pogledajte u inMagazinu

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene