Zvijezde pod pritiskom

Plastični kirurzi na brzom biranju - I domaće dive žele tretmane botoxa

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Pritisak na zvijezde da izgledaju što ljepše i mlađe veći je nego ikad.

Gotovo da nema svjetski poznate glumice ili pjevačice iznad tridesete koja u svojem mobitelu na brzom biranju nema barem jednog estetskog kirurga. Razgovarali smo s poznatim Hrvaticama kako bismo otkrili osjećaju li i one pritisak, te bi li se podvrgnule estetskom zahvatu kako bi ostale što mlađe.

Pogledaj i ovo Bojana Gregorić Vejzović Tko je bio u prvom redu? Modni dvojac Elfs privukao brojne zvijezde: Nema tko se nije pojavio na predstavljanju nove kolekcije!

'Baby botox' novi je trend koji dolazi iz Hollywoda - Plastične korekacije počinju sve ranije

Uz dvoje djece, brojne projekte na kojima radi glumica Bojana Gregorić uspijeva izgledati sjajno. Naravno, zaslužni su i geni, no ne treba zanemariti činjenicu da glumica dva puta na tjedan obvezno vježba. Kao glumica itekako osjeća pritisak da ostane što mlađa. Budući da imamo sve manje vremena, cijene se tretmani koji nude brze rezultate. Zato bi se i sama, kaže, u budućnosti podvrgnula tretmanu botoxa. 'Ne u smislu da postanem nepomična maska, više bi da to bude neprimjetno', kaže Bojana.

Da je pritisak na zvijezdama velik, slaže se i naša poznata pjevačica Ivana Husar Mlinac. Ovo je vidljivo na brojnim svjetskim zvijezdama od kojih mnogi čak i ne kriju da su posjetili estetskog kirurga. A kad nešto postane trend kod poznatih, slijede i njihovi obožavatelji. Pokazuju to i statistike, prema kojima je 2013. deset posto estetskih zahvata obavljeno na muškarcima. To je porast od čak 16% u odnosu na 2012.

Kako bi izbjegli loše primjerke estetskih zahvata, rekao nam je doc. dr. sc. Aleksandar Milelović maksilofacijalni kirurg, dovoljno je da pogledaju brojne zvijezde iz susjedne Srbije. Najčešća pogreška događa se kod povećavanja usana.

No ako ne želite pod nož ili mrzite iglice, Husar nudi rješenje. 'Žene koje imaju puno djece su i duže mlade', zaključuje Ivana.

Pogledajte i cijeli prilog inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene