Uspoređuje iskustva

'Prije 18 godina sam prvi put postao otac, sada je neopisivo imati sina'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Miljenik ženske publike Željko Joksimović ovog je vikenda održao koncert u Bjelovaru. Uz to što nam je otkrio detalje oko novog albuma, pjevač nije krio oduševljenje time što je po drugi put postao otac.

Kako se i sam šali Željko Joksimović, muške obožavatelje na svojim koncertima može izbrojiti na prste jedne ruke. No, zato ženskih nikad ne nedostaje. 'Volim i ja hrvatsku publiku pa je to obostrano.  Uživam na mojim koncertima diljem Hrvatske duži niz godina i to mi prija. Ostali meridijani i države mi ne prijaju, ali Hrvatska ima svoju priču', priča popularni pjevač iz regije.

Pogledaj i ovo showbuzz Borba je počela VIDEO Glamur u Hrvata: Koje kriterije moraju zadovoljiti?

Iako je napunio zagrebačku, beogradsku te splitsku Arenu, a nedavno i veliku dvoranu u Istanbulu, Joksimović kaže kako u posljednje vrijeme sa svojim putujućim cirkusom uživa gostujući u manjim gradovima. O velikoj popularnosti, kaže, nikad nije razmišljao. Svakako još poznatiji ovaj izvođač bi bio kada bi mu se ostvarili još neki glazbeni snovi: 'Volio bih raditi filmove u Hollywoodu, muziku za njih i idem u tom pravcu', otkrio je Joksimović.

Željko Joksimović dobio je sina!

 

Uz to što je perfekcionist, pa nastanak albuma traje izvjesno vrijeme, Joksimović u posljednje vrijeme obitelj stavlja na prvo mjesto. Trenutačno mu je centar svijeta tek rođeni sin Kosta. 'Stvarno je nevjerojatan osjećaj, neopisiv, treba da se osjeti i uživam u njemu. Pravim paralelu jer sam prije 18 godina prvi put postao otac. Moja Mina je bila mirno dete, očekivao sam pošto je Kosta muško, da će bit žilaviji, ali je blag, samo kad je gladan se javi, ali Jovana i ja to bejbisitujemo na vrhunski način', ponosno kaže Željko.

Djeca i supruga najveći su mu poklon, a njima u čast, sredinom travnja, ovaj pjevač priredio je i veliki tulum, kojim je proslavio rođenje sina i svoj rođendan s torkom u obliku bebe koju je i objavio na svojem Twitteru.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene