Nova suradnja

VIDEO Zašto su jedne od najpopularnijih zvijezda regije 'u zabludi'?

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Prije gotovo godinu dana u javnosti su se pojavile prve informacije o duetu dvojice najtraženijih pjevača na ovim prostorima - Tonija Cetinskog i Željka Joksimovića. Pjesma 'Zabluda' napokon je snimljena, a publika će je prvi put čuti na njihovu zajedničkom novosadskom koncertu!

Vijest da jedni od najtraženijh pjevača na ovim prostorima snimaju duet, u trenutku je oduševila sve obožavatelje. Društvene mreže ispunjene su komentarima, a premijera pjesme se s nestrpljenjem očekuje.

Pogledaj i ovo showbuzz Tony i Joksimović u Novom Sadu 'Posebno mi je 'gorila' Facebook stranica ovih dana'

'To zna biti problematično. Tko zna što ljudi očekuju, možda će se netko i razočarati, ma da sumnjam da će biti takvih. Do dueta je došlo vrlo spontano, imao sam jedan telefonski poziv, kada je mene moj drug Toni pozvao', otkrio nam je Željko Joksimović.

Tony Cetinski i Željko Joksimović snimili videospot za zajednički duet 'Zabluda'

'Sjetio sam se zašto ne bih, u principu imamo sličnu publiku, glazba nije toliko različita, a opet je dovoljno različita da se zna razlika između moje i njegove glazbe, ali imam osjećaj da je publika sama po sebi već očekivala tako nešto zato što dijelimo zajedničku publiku', rekao je Tony Cetinski.

Za pjesmu 'Zabluda' već je snimljen i videospot, i to, moglo bi se reći, na Željkovu terenu. Nenametljiv prostor beogradskog Doma sindikata savršeno se uklopio u ideju minimalizma. Što dečki kažu o pjesmi, pogledajte u prilogu InMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene