Zagrebački festival

VIDEO Prekinuo šutnju i pokazao svoj orden uz zgodnu suprugu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Na 62. Zagrebačkom festivalu pobjedu je odnijela dubrovačka grupa Silente. No kako to obično biva, katkad je u zakulisju mnogo zanimljivije nego na pozornici.

62. izdanje Zagrebačkog festivala ujedinilo je mlade snage domaće glazbene scene i odavno etablirane glazbenike. Formula za uspjeh i pobjedu sasvim je jednostavna. Slatko-gorke uspomene iz zlatnog doba festivala prizvao je Miro Ungar. 'Čujte, bilo je veliko rivalstvo među pjevačima. U ono vrijeme su bili vodeći pjevači Marko Novosel, Vice Vukov, mi kao 4M kad smo se pojavili', sjeća se Miro.

Pogledaj i ovo Jacques Houdek - 3 Njihov bog bogatstva! Jacques Houdek predstavio se publici u Kini: "Neobičan sam im i simpatičan pa bi se i slikali sa mnom na ulici!"

Zagrebački festival: Dugo je nije bilo, no nekadašnja kraljica skandala ovo nije mogla propustiti

U društvu supruge Brigite osmijeh s lica nije skidao Jacques Houdek. Nakon što je prekinuo medijsku šutnju, bacio se u nove radne pobjede. I na privatnom mu planu cvjetaju ruže. Naime, okitio se osebujnim ordenom! 'Orden je za najboljeg supruga godine! Kuham, kuham, ljubim, ljubim, onda opet malo kuham, još uvijek ne čistim i ne perem, ne pomažem u tom dijelu moram priznat ali trudim se', priča pjevač.

Najneobičniji spoj ovogodišnjeg zagrebačkog festivala bili su Rajko Dujmić i Goran Karan koji su nakon nedavnog kratkog susreta - kliknuli na prvu! 'Ja inače ne volim muške vokale ali on me prisilio da se zaljubim. To je sad jedna čvrsta muška ljubav', poručili su.

Kako je bilo, pogledajte u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene