64. Berlinale

Goran Navojec prošetao je crvenim tepihom!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jučer je započeo 64. berlinski Filmski festival, omiljena destinacija zvijezda zbog opuštenosti i ležernosti. George Clooney, Uma Thurman, Matt Damon, Christian Bale i Goran Navojec samo su neke od zvijezda koje će prošetati njegovim crvenim tepihom.

Berlinale je tijekom svečane ceremonije koja je prethodila projekciji filma 'Grand Budapest Hotel' otvorila njemačka državna tajnica za kulturu Monika Gruetters koja je istaknula važnost Berlinalea kao najvećeg filmskog festivala na svijetu.

Pogledaj i ovo showbuzz Detalji filma Za ulogu je trebao smršavjeti 30 kilograma, a kolege mu se dive zbog načina na koji je to izveo

'Berlinale je uvijek bio politički festival, a tako će i ostati!'

Od filmskih zvijezda svoj dolazak na ovogodišnji Berlinale najavili su Matt Damon, Charlotte Gainsbourg, Diane Kruger, Amy Adams, Forest Whitaker, Uma Thurman, Christian Bale, Viggo Mortensen i George Clooney koji predstavlja svoj film 'Monument Man' o specijalnoj postrojbi američke vojske koja je pred kraj Drugog svjetskog rata spašavala umjetnine koje su opljačkali nacisti.

Hrvatska kinematografija u festivalskom programu je zastuplljena filmom'Baršunasti teroristi' koji je nastao kao hrvatsko-češko-slovačka koprodukcija.

U sklopu European film marketa, filmskog sajma koji se odvija paralelno s Berlinaleom Hrvatski audio vizuelni centar predstavit će nekoliko filmova iz recentne hrvatske produkcije.

Svečanost dodjela nagrada održat će se 15. veljače.
Prilog pogledajte u In Magazinu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene