O njima ne slušamo često

Domaći par koji voli svoju privatnost: 'Maki je zaista talentiran muž'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Žanamari Perčić nastupit će u showu NOVE TV 'Tvoje lice zvuči poznato'. Otkrila nam je što bi najviše htjela isprobati u emisiji, ali i kako će se to odraziti na njezin brak.

'Naš brak s malim djetetom na životu održava maštanje o budućnosti i odlazak na drugi medeni mjesec!', komentirala je u šali pjevačica Žanamari koja zbog 15-mjesečne Gabrijele nema previše vremena za svojeg supruga Marija. Unatoč tomu, žive u idiličnoj vezi u kojoj strast pršti i u ljubavi i u svađi. Žana će se uskoro boriti za pobjedu u showu 'Tvoje lice zvuči poznato'.

Pogledaj i ovo Antonia Dora Pleško - 4 kao da smo miley slušali! Otkriveno što se stvarno krije iza zlatne haljine koju je Antonia Dora jedva dočekala obući: "Tebi stoji bolje nego njoj!"

'Maki je zaista talentiran muž. Pa kad pršti strast ond se nekad i posvađaš, ali na snimkanju fotki se nikad ne svađamo ili spotova, ja ga uvijek slušam. Nekad sam ja malo lijeni dio našeg dua', rekla je Žanamari.

Plavokosa ljepotica članica je Mense s kvocijentom inteligencije 156. Uskoro ćemo je gledati u showu NOVE TV 'Tvoje lice zvuči poznato' kao jednu od natjecateljica. 'Prince je moj idol, tako da bi se voljela okušati da njega imitiram, iako glasovno jako volim rock muške vokale, onako onu rašpu, to mi je baš izazov, teško je, teško je 3 minute pjevat takvim glasom, ali baš zato bi htjela to probati', rekla je Žanamari.

Gabrijelu će za vrijeme snimanja emisije čuvati tata Mario pa će zbog napornog tempa ovaj bračni par imati još manje vremena za sebe. Što je o tome otkrila Žanamari, ali i kakav savjet ima za sve parove s malom djecom, provjerite u prilogu IN magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene