Vuco se vraća

'Nisam lijep kao Severina i Rozga, pa sam angažirao Nives!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Karizmatični pjevač Siniša Vuco sinoć je promocijom spota za pjesmu 'Beč' proslavio svoj 43. rođendan.

Nakon duge medijske šutnje Siniša Vuco ponovno je odlučio progovoriti, te je otkrio ekipi inMagazina zbog čega njegove pjesme postaju hitovi ali i zašto je u novom spotu glavnu ulogu dodijelio svojoj kolegici Nives Celzijus.

Pogledaj i ovo Nives Celzijus ''očekuje vas...'' Nives Celzijus o iznenađenju koje priprema: ''Dugo sam se libila oko toga jer moja publika na to nije navikla...''

Senzualna Nives otkriva svoju drugu stranu brižne majke i supruge

Prošlo je mnogo dana i noći otkad je Vuco objavio posljednji singl, no sada se u punom sjaju vraća na glazbenu scenu. Nova pjesma 'Beč'', tvrdi Vuco, ostavit će dubok trag. 'Kad dobro odradiš žensku, vrlo kvalitetno, onda je duže vremena mirna, zadovoljna, mjesec, dva tri, a kad si smotan u seksu onda moraš odmah za pol ure sat, shvaćaš me. E takve su moje pjesme. One traju dugo i tragovi se osjećaju dugo. Ja se ispričavam što ovo govorim ispred moje prijateljice, to nema apsolutno nikakve veze s njom', rekao je Vuco koji je ovoga puta u spot stavio lijepu Nives kojoj je ovo prva glumačka uloga.

Tko zna, možda je uskoro ugledamo u nekoj kazališnoj predstavi ili TV sapunici. Osmijehe će Nives izmamiti svojim novim videouratkom za pjesmu 'Nauči me' kojim planira podići temperaturu i pripomoći globalnom zatopljenju.

Kako je bilo pogledajte u prilogu inMagazina.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene