Opet u školi

Poslušajte kako Bucka uči kineski

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

S Vitomirom Lončar bili smo i na satu kineskog.

Poznata glumica i producentica Vitomira Lončar uskoro se sa suprugom Ivicom Šimićem seli u daleku Kinu i život iznova započinju. Vitomira je u 57. godini ponovno sjela u školske klupe i naumila savladati kineski jezik, čije poznavanje će joj zasigurno dobro doći s obzirom na to da ona odlazi tražiti posao.

Pogledaj i ovo Mia Negovetić, TLZP Velika je obožavateljica Mia Negovetić podigla ljestvicu TLZP-a transformacijom u zgodnog Damiana: "Zapravo uopće nije arogantan nego suprotno"

Za razliku od supruga, koji preuzima umjetničko ravnateljstvo kazališta Xi'anu, Vitomira tek mora naći posao, što joj ne bi trebao biti problem, jer je već i radila u Aziji. No, ono što će joj teško pasti je rastanak s kćeri koja ostaje u Hrvatskoj.

'Ja sama na cijeli svoj dosadašnji život gledam na zaista uspješnu jednu fazu života, a sada ulazim u drugu. U kojoj ne znam što me čeka, i vjerujem da je još mnogo toga što ću napraviti i što je na korist Hrvatskoj', kazala je Vitomira. Više pogledajte u prilogu IN Magazina.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene