bivša miss Dalmacije

Jedna od najljepših Hrvatica: 'Treba se puno slikati dok sam još mlada'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Lijepa Viktorija upravo je svoju popularnost iskoristila da bi bila potpora osobama sa sindromom Down.

Prema mišljenju mnogih, jedna od najljepših Hrvatica Viktorija Đonlić Rađa ponovno je stala pred fotoobjektiv. Razlog tomu bila je potpora osobama sa sindromom Down.

Pogledaj i ovo In magazin: Danijela Martinović Kakvo iznenađenje! Nikolini iz Križevaca na vrata je pokucala najdraža pjevačica, a u skriveni plan svog supruga zbog nečeg je skoro posumnjala!

Upravo zbog iskrenog zagrljaja bivša miss Dalmacije ponovno se odlučila predati u ruke fotografu koji je napravio izložbu "Lice anđela" u kojoj je fotografirao osobe sa Downovim sidromom, a u toj udruzi volontira i Viktorija

"Ušla sam u udrugu i vidjela da je to toliko lijepo, toliko normalno da svijet ne mora biti kompliciran, da ljubav ne mora biti komplicirana, da odnosi ne moraju biti komplicirani sve je jednostavno, sve je lijepo i koliko možeš pomoć uvijek pomogneš", rekla je Viktorija.

Lijepa Viktorija upravo je svoju popularnost iskoristila da bi pomogla ovoj udruzi i skrenula pozornost na nju, iako priznaje fotografiranje joj nije teško palo ipak je to njezina prva ljubav.

"Imala sam sreću u životu da su me stvarno dobri fotografi fotografirali tako da imam dobrih fotografija. To je gušt i onda su ovo sada zadnji trzaji dok sam još malo mlada treba se puno slikati"

Fotoaparata se prihvatio 20-godišnji Ivan iz Splita. Iako se modnom fotografijom bavi tek 4 godine njegove radove prepoznao je i talijanski Vouge koji je na svojim internetskim stranicama objavio upravo Ivanove fotografije.

Fotografiranja će zasigurno biti i u domu Rađa jer Uskršnji blagdani za njih su dani kada je cijela obitelj na okupu. Iako su prošle godine u ovo vrijeme bili u Dubaiu ovi Uskrs će proslaviti u Splitu.

Cijelu priču pogledajte u prilogu IN magazina

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene