Zgodni vaterpolist

Otkada je uplovio u bračnu luku, ne stigne se ni posvađati sa ženom

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Snimanje dokumentarnog serijala Barakude bilo je nezaboravno iskustvo, povjerio nam je jedan od najboljih vaterpolista svijeta 28-godišnji Nikša Dobud.

Nikša Dobud trenutačno uživa u možda najljepšim trenucima života. Olimpijski pobjednik se sa suigračima priprema za nastup na europskom prvenstvu s kojeg kući želi donijeti novu medalju, a nedavno je okrunio dugogodišnju vezu sa svojom djevojkom Splićankom Zrinkom Bralić i uplovio u bračnu luku.

Pogledaj i ovo showbuzz samozatajne ljepotice Uspješni u bazenu, ali i u ljubavi: Ove žene osvojile su srca naših zlatnih Barakuda!

Peter Radovich: 'Ako je ikada postojala skupina sportaša koja je zaslužila i zavrijedila poštovanje hrvatske javnosti – to je ova skupina'

'Radili smo jedno malo obiteljsko okruženje svadbu i tako, prošlo je sve u najboljem redu, onako kako smo supruga i ja zamislili i zasad je sve OK. Više sam u braku na pripremama nego doma tako da se ne stignemo pošteno ni posvađati, ali sve zasad funkcionira', kaže Nikša.

Nikša i Zrinka trenutačno se raduju prinovi u obitelji koja će uskoro doći na svijet.

Od prošle nedjelje na Novoj TV možete pratiti dokumentarni serijal 'Barakude' slavnog redatelja Petea Radovicha, a Nikša kakže kako mu je bila čast sudjelovati u prvom ovakvom projektu u Hrvatskoj.

'U početku je bilo dosta otpora, mi nismo navikli na te kamere, ali oni su jednostavno postali dio nas, dio ekipe i film je možda malo i prespontan, skroz smo i zaboravili na te kamere i mislim da je realan, ima dosta zafrkancije, dobrih scena i to nam je jedna velika stvar što je takav redatelj odlučio baš za nas da nekako i pomogne nama i općenito vaterpolu', kaže vaterpolist.

Pratite 'Barakude' i ove nedjelje samo na Novoj TV.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene