Vaterpolist o djevojci

'Vrckava je i luda, privukla me na prvi pogled'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kršni dvometraš Nikša Dobud, koji je već godinama jedan od najboljih centara na svijetu u vaterpolu, otkrio nam je kako razmišlja o braku sa svojom splitskom odabranicom Zrinkom Bralić.

Naša splitska ekipa na Šolti se družila s brončanim dubrovačkim vaterpolistom Nikšom Dobudom, koji s djevojkom tradicionalno ljetuje u Nečujmu.

Pogledaj i ovo showbuzz Vratila se u Zagreb Nakon 10 godina u Italiji, slavna Divasica se vratila - sjećate se nje?

Uz rodni Šipan, Nečujam na Šolti, tradicionalna je ljetna oaza kapetana Juga Nikše Dobuda. 'Tu sam na odmoru s curom, kupam se i što više mora, što više odmora, spavanje i punim baterije za novu sezonu', priča uspješan vaterpolist.

>> Još nije prikazana ni prva epizoda, a 'Zora dubrovačka' već izaziva veliku pažnju

Srce ovog kršnog dvometraša prije 8 godina osvojila je atraktivna Splićanka, magistrica ekonomije Zrinka Bralić. ''U dugoj smo vezi, ona mi je velika podrška i puno mi znači. Osvojila me s ludosti. Nekako je vrckava, luda i tako me privukla na prvi pogled. Već smo se mi davno upoznali, tako da sam zaboravio te trenutke, ali eto uživamo jedno s drugim', kaže zaljubljeni Nikša koji uskoro planira uskočiti u bračne vode.

Sa Svjetskog prvenstva u Barceloni, Barakude su se vratile s broncom i tako nastavile čudesni kontinuitet osvajanja medalja na velikim natjecanjima. Ovaj uspjeh dobiva na još većoj težini ako uzmemo u obzir da je Hrvatska prošla smjenu generacije.

A priču o uspješnom vaterpolistu pogledajte u prilogu inMagazina!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene