Bračni brodolom

ŠTO IMA ZA REĆI? Vanja progovorila o razvodu bivšeg supruga

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Razvod Zorana Mamića glavna je tema proteklih dana, a što o svemu ima za reći njegova bivša supruga Vanja?

Atraktivna Vanja Horvat, donedavno Mamić, oduševljava modnim kombinacijama i zrači samopouzdanjem. Dokazala je to i na modnoj reviji, gdje je stala pred kamere, iako je bila svjesna da pitanja o ponovnom razvodu njezina bivšeg supruga neće nedostajati.

Pogledaj i ovo In Magazin: Vinko Čemeraš - 6 Već ima i svoj mural! Godinama je izbjegavao Doru, a onda se prijavio i postao njezino najveće iznenađenje: "Bilo je u tom trenutku nestvarno''

I dok se nagađa kako je Zoran Mamić drugu suprugu Anu Šikić ostavio zbog manekenke Antice Filipović Grčić, koja se navodno već i preselila na njegovu adresu u Saudijskoj Arabiji, njegova prva supruga Vanja zabavlja se u društvu prijateljica.

'Privatno ništa ne odgovaram. Pala s konja, živa - zdrava. Vezano uz razvode u obitelji Mamić ne bih se štela mešat. Ja imam svoj život, drugi akteri imaju svoj. Nemam niti jedan komentar', rekla je Vanja.

Podsjetimo, ne samo da se nakon dvije godine braka razvodi Vanjin bivši suprug Zoran, već se i Mario Mamić iselio iz doma koji je dijelio sa suprugom, bivšom voditeljicom Monikom.

Vanju Horvat ti bračni brodolomi ne zanimaju, a umjesto da se bavi tuđim životima, Vanja već planira zimovanje i to u toplijim krajevima.  'Ja sam totalno tip koji voli zimu provoditi u nekakvim toplijim krajevima. Užasno sam zimogrozna', priznaje Vanja.

Podsjetimo, Vanja i Zoran Mamić rastali su se prije šest godina, a tek nedavno Vanja je odlučila prezime Mamić zamijeniti svojim djevojačkim prezimenom Horvat.

Tko se još od poznatih našao na reviji u tunelu Grič i što su nam sve otkrili pogledajte u prilogu IN magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene