Oni su Vigor

Postoje od 92' no tek je sada došlo njihovo vrijeme!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Šesteročlani bend iz Osijeka, koji je publiku zarazio hitovima 'Još fališ' i 'Da sam ja on', ovih je dana održao svoj prvi koncert u Splitu i publiku bacio u delirij.

'Još fališ' zarazna je pjesma grupe Vigor koja je osvojila eter i srca publike diljem Lijepe naše, a njezin videospot na internetu je pregledan čak 3 milijuna puta.

Pogledaj i ovo Vigor - 4 Ima tu svega Mario Roth napokon otkrio ljubavni status, ali i priču o jednoj obožavateljici zbog koje se malo čak i prepao!


Potaknut događajima iz vlastitog života, tekst za hit 'Još fališ' napisao je pjevač grupe Vigor, Mario Roth, kojeg je stampedo obožavateljica na njihovu prvom splitskom koncertu dočekao poput megazvijezde. Iako postoje od '92., a u ovom sastavu djeluju već 14 godina, tek sad je došlo njihovo vrijeme.

'Ništa ne dolazi preko noći, ako imaš svoj cilj kojeg želiš ostvariti, ne možeš ga ostvariti onda kad ti to želiš nego kad traj cilj osjeti da je za njega vrijeme. Mi smo se svih ovih godina stalno trudili, radili, nadograđivali sebe, kako karakterno, tako i glazbeno i mislim da je ovo zapravo najbolji rezultat koji je mogao doći. Znaš kako ti to ide, kad ovako nešto zgrabiš, onda ti to bježi, a kad to pustiš, e onda ti to dođe samo. I mislim da je to bio slučaj kad smo mi u pitanju', kaže Mario.

Stopama hita 'Još fališ' krenuo je i njihov aktualni singl 'Da sam ja on', koji na internetu broji već milijun pregleda. Ženskom dijelu njihove publike posebno je za oko zapelo Marijevo plesno umijeće u istoimenom videospotu.
 

Što su dečki još otkrili pogledajte u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene