TLZP 2014

VIDEO Transformacije slavnih koje ne želite propustiti!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

I ove nedjelje oduševit će vas briljantne transformacije natjecatelja glazbenog showa 'Tvoje lice zvuči poznato'!

Baš kao što će zapjevati Jasna Palić Picukarić u ulozi Zlatka Pejakovića, misli svatko da je njima lako, no natjecateljima showa 'Tvoje lice zvuči poznato', nije nimalo jednostavno savladati nove izazove. Nasreću, Jasna ima narodnu notu u uhu.

Pogledaj i ovo Ivana Husar Mlinac, TLZP završila i na televiziji! Bivšu Divasicu kamere ulovile u urnebesnom trenutku, a sve zbog zapečenog graha: "Sad se svi smiju i snimaju me..."

'Ja sam ti djevojka sa sela, sve sam seoske zabave isprešetala u ranoj mladosti tako da sve ove melose koje treba - imam', otkrila je Jasna.

Pravi čovjek iz naroda i zabavljač bez premca, postat će Baby Dooks koji će uskočiti u cipele Halida Bešlića. 'On je jedan pravi, kako kaže Sandra Bagarić, muškarac bez nekih pretenzija', otkriva Baby Dooks.

Halid Bešlić ima dvojnika u Baby Dooksu!

Mario Petreković dobio je nimalo jednostavan zadatak utjeloviti seksi, energičnu baku Tinu Turner. U pokušaju hvatanja koreografije, glasa, lika i djela Tine, javile su se i male tenzije. 'Glas mi je malo problematičan i problematičan je ovaj rad na novim štiklama', otkrio nam je Mario.

No, našao se Mario s Tinom na istoj valnoj duljini, a zamjena muško-ženskih uloga nije bila jednostavna ni Minei koja je preuzela ulogu živopisnog Boy Georgea.

'Pa ustvari, najviše problema je bilo sa smanjivanjem mojih ženskih hormona, prizvati iz prošlih emisija muške hormone i staviti to u nekakvu sredinu', rekla nam je Minea.

Hvatanje rockerske vibre bilo je pothvat za Ronalda koji će se transformirati u Akija Rahimovskog. 'Pjevač s kojim smo svi odrasli, sjajan veliki pjevač. Slušao sam ga nedavno uživo pa je to još ostalo svježe, a da je teško, je, jer je on sjajan vokal', otkriva.

Nešto bolje je ovog puta prošla Andrea, koja neće mijenjati spol, ali će itekako dobro morati svladati trbušni ples. 'Svaki put kad dobijem ženu mi je olakšanje, a Shakira je Shakira, ako ću još dobiti nekog zgodnog nogometaša na stage, to će biti super', šali se Andrea.

Još jedna super baka uz Tinu, čeka nas u izvedbi Giuliana, koji se pretvara u Nedu Ukraden. A evo i Nedina recepta za pjevača. 'Malo duše, malo emocije, malo te neke geste i mislim da neće biti problema da me skinu', rekla je najseksi baka Balkana.

Nakon što nas je oduševila transformacijama u posljednje dvije emisije, od Vande očekujemo ništa manje impresivnu izvedbu Stevieja Wondera. 'Ja sam žena i vjerojatno neću biti u mogućnosti do kraja dobiti muški glas, ali ću onda dati sve od sebe da sve njegove druge elemente polovim', rekla nam je Vanda.

Kad su već toliko naporno radili cijeli tjedan, ne propustite pogledati njihove transformacije već ove nedjelje.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene