inMagazin

'Tvoje lice zvuči poznato' - plesno-pjevački show stiže na Novu TV!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Plesno-pjevački show "Tvoje lice zvuči poznato", koji je već oduševio gledatelje diljem svijeta, uskoro stiže na Novu TV. Riječ je o glazbenom spektaklu u kojem ćete domaće zvijezde vidjeti i doživjeti u posve novim ulogama.

 Plesno-pjevački show 'Tvoje lice zvuči poznato' drugačiji je od svega što ste dosad mogli vidjeti. Poznata lica iz javnog života utjelovit će glazbene legende domaće i svjetske glazbene scene, i to reinterpretacijom njihovih najvećih hitova, spotova ili nastupa.

Pogledaj i ovo Goran Navojec, Minea, Antonija Šola kao Goran Karan, TLZP "to je bila potreba" Evo zašto je Minei trebalo malo nježnosti, nije se ustručavala ni zatražiti je: "Pa daj me zagrli!"

Tako ćemo Marija Petrekovića, Vandu Winter, Mineu, Ronalda Brausa, Andreu Andrassy, Giuliana Đanića, Jasnu Palić Picukarić i Baby Dooksa vidjeti u posve novim ulogama.

'Evo polako se privikavam na cijelu ovu atmosferu, nešto potpuno potpuno novo za mene. Moram zaboravit sve što znam o pjevanju. Znači sve ono operno postavljeno pjevanje sad zaboravi'. kaže Ronald Braus.

Giuliano Ganić kaže, 'Ja sam tip osobe koja se voli uvijek dobro zabavit i sve dam za dobru zabavu, a izgleda mi da će ovo biti jako jako zabavno'.

Simpatična Minea ne krije oduševljenje, 'Svi se vesele kako ovi vrijedni i marljivi ljudi koji sada rade oko priprema bina, svega do šminke, kostima, svega, to je nešto što ja dosad nisam imala priliku iskusiti'.

Kako bi naše zvijezde što vjernije dočarale izgled osobe koju interpretiraju, podvrgnule su se i uzimanju odljeva lica, a taj su bezbolan postupak svi stoički podnijeli. Svaka se pjesma u showu izvodi uživo i odabire se nasumično u svakoj epizodi, a treneri plesa i pjevanja s našim zvijezdama već neko vrijeme intenzivno rade.

U ovom su showu sve kombinacije moguće pa je i mašta našim natjecateljima o mogućim novim ulogama odmah proradila.

Ipak, najbolji će svojim trudom i kreativnošću omogućiti pomoć nekome kome je stvarno potrebna. Show je, naime, humanitarnog karaktera.

Više o 'Tvoje lice zvuči poznato' saznajte u inMagazinu.

 DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene