Girl power

Bivše misice skovale plan: Tko će biti nova najljepša Hrvatica?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Od ugledne priredbe, čije su pobjednice redovito osvajale titule na svjetskim natjecanjima i tako postajale zvijezde, izbor za Miss Hrvatske postalo je minorno, gotovo zaboravljeno događanje.

Malo tko bi znao nabrojiti posljednje tri misice, dok se Anice, Branke i Fani svi sjećamo. Ova činjenica potaknula je tri bivše misice da zajedničkim snagama odluče vratiti sjaj zaboravljenom natjecanju ljepote.

Pogledaj i ovo showbuzz U prirodi Miss Hrvatske: Djevojke prije izbora iskusile 'divlju' stranu

Vjerojatno najiščekivaniji, ali i najkritiziraniji trenutak izbora za Miss Hrvatske bio je izlazak natjecateljica u kupaćim kostimima. Od sada ih više u njima nećemo vidjeti.

Miss Hrvatske je prekrasna čak i u slatkoj pidžamici!

'Kupaćim kostimima mjesto je ili na revijama ili na plažama', kaže Maja Vračarić Kuljiš, nekadašnja miss, a danas direktorica izbora Miss Hrvatske.

'Odsad ćemo na izboru tražiti nešto više. Otmjenost samu po sebi, edukaciju inteligenciju, kako će se nositi s nekim situacijama koje nisu uvijek bajne i glamurozne', otkrila je Maja.

Nova pravila prvi će se put primijeniti na izboru za Miss Grada Zagreba i Zagrebačke županije, koji organizira Natali Križan, također bivša misica, a cijelu priču zaokružila je casting menadžerica Iva Loparić Kontek.

Tri misice imaju zajednički cilj – popularizirati izbor u javnosti i priuštiti pozitivno iskustvo budućim natjecateljicama na izboru, a cijeli intervju misica pogledajte u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene