pripreme za arenu

Zaigrani dječak u tijelu 46-godišnjaka: 'Dobro se osjećam u svom tijelu'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kad je krajem osamdesetih na terasama istarskih hotela pjevao i svake večeri zabavljao inozemne turiste, nije ni slutio da će jednog dana biti na listi najuspješnijih pjevača.

Tony Cetinski puni baterije za svoj koncert života! U rodnoj će Istri, u pulskoj Areni, sutra proslaviti 25 godina karijere.

Pogledaj i ovo Ida Prester tulum za ročkas! Šljokičasti koncert za prvi solo album i 20 godina karijere: "Treba iza sebe ostaviti dobru energiju, jer smo na ovoj planeti tako kratko"

Mali Cetinski je narastao: Ponosan Tony oduševio obožavatelje

Jedanaest studijskih albuma jedina je statistika koju vodi, a broja hitova i koncerata, svih nagrada i obožavatelja teško se prisjetiti. No dobro se sjeća gustih uvojaka s početka karijere. 'Ne, ne, kovrčava kosa mi sigurno ne nedostaje, ali to su bila ta vremena, one fudbalerke, danas mi je to pre smiješno gledat ali nema veze to je to vrijeme nosilo, ja obično kažem pogledajte svoje fotografije osamdesetih', priča Tony.

Sada će nas na velikom slavljeničkom koncertu počastiti svojim najvećim hitovima. Iako je na domaćem terenu, priznao nam je da ima tremu zbog jedne važne osobe koja će ga bodriti iz publike - a to je njegova baka. U društvu supruge Dubravke Tony je odnedavno redovito u teretani i na bazenu.

Nemilosrdne godine ipak uzimaju svoj danak, no ovaj zaigrani dječak u tijelu 46-godišnjaka otkriva da najbolji trenuci u njegovu životu tek dolaze. 'U svakom slučaju se dobro osjećam u svom tijelu i ne opterećuju me godine. Sad će bit nekako najbolji dio mog života, imam osjećaj, ipak su se neke kockice posložile!', kaže glazbenik.

Što vas čeka pogledajte u prilogu inMagazina.

 

#summerconcerts #TonyCetinskiPula DOBRO JUTRO PULA ( pripreme u tijeku )Brojimo sitno

Posted by Tony Cetinski on Friday, August 7, 2015

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene