Beba na vidiku?

Stiže li prinova u obitelj Cetinski?

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

'Gdje čeljad nije bijesna, kuća nije tijesna', kazao je Tony.

Tony Cetinski i Split se vole. Ovog vikenda, nakon koncerta, samo za In Magazin otkrio je u čemu je tajna ljubavi između njega i grada pod Marjanom. Hrvoju Kroli povjerio je koji su mu životni trenutci bili najteži te priželjkuje li treće dijete sa sadašnjom suprugom Dubravkom.

Pogledaj i ovo Baby Lasagna - 7 Opa! Baby Lasagna ponovno na tronu kladionica, pohvalio se i da je dobio dres hrvatske nogometne reprezentacije!

Iako nerado govori o privatnom životu Tony je za kamere In magazina otkrio ima li u 18-godišenjem sinu Christianu i 7-godišnjoj kćeri Piji glazbene nasljednike. 'Sin svira odlično gitaru, nisam ga nikada tjerao u to kao što sam zahvalan svojim roditeljima. Kćer je još mala tek joj je 7 godina, ali već je sama pokazala da hoće ići upisati školu solo pjevanja. Pokušavam je odgovoriti od toga, jer biti žena na estradi je nešto što joj baš ne bi preporučio'

Na pitanje razmišljaju li o proširenju obitelji odgovorio je vrlo kratko. 'Gdje čeljad nije bijesna, kuća nije tijesna, tko zna možda, zašto ne'. S ovim je dao naslutiti da obitelj Cetinski može računati na svoje malo proširenje.

Dva i pol sata splitska Arena je uz Tonya disala kao jedno, a njegova supruga Dubravka Cetinski koncert je gledala iz prvog reda. Pjevač kaže da mu je ona najveća podrška. Osobito otkako je promjenio način prehrane i okrenuo se zdravom životu. 'Sa 96 kila na 88, a cilj je 83 da se baš osjećam dobro. Tu je naravno supruga velika podrška i njezin bratić koji je bivši nogometaš koji mi je nutricionista i trener i prijatelj', kazao je Tony, a cijeli priču pogledajte u prilogu IN magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene