Svi ih žele

Ovo su najpoželjnije udavače u Hrvata!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

One su zgodne i spremne za udaju.

Poznate Hrvatice koje nisu udane čekaju prosce. Jelena Rozga, Aleksandra Dojčinović, Zrinka Cvitešić, Antonija Mišura i Maja Šuput poželjne su Hrvatice za udaju.

Pogledaj i ovo showbuzz Originalna lokacija Najtraženija domaća dizajnerica opet priprema čaroliju: Nju čeka čak i predsjednica!

Kim Kardashian krši tradicionalni običaj?!

Glumac Jasmin Mekić i Dalibor Petko znaju koja od njih je najpoželjnija. 'Kod Maje Šuput volimo to što je ona zafrkantica i super izgleda prije svega', rekao je Dalibor za inMagazin.

'Mislim da se muškacima kod Aleksandre Dojčinović sviđa ta njena neposrednost, da je djevojka iz susjedstva a pri tom je prekrasna', kaže Dalibor.

Evo što Jasmin i Dalibor misle o Mišuri. 'Kad igra košarku imam onaj moment Baywatcha, ona zakucava, lupa loptom u pod a sve je u slow motionu', rekao je Dalibor. 'Mislim da je ona izgledom skoro pa savršena. Budući da se bavi sportom njeno tijelo je izdefinirano, nema tih nekih mlohavih dijelova', ispričao je Jasmin.

'Zrinka Cvitešić je prije svega talentirana, prekrasno izgleda. Ona čega god se dohvati imam osjećaj da pretvara u zlato', misli Dalibor.

'Džepna Venera stari moj. Otrov se drži u malim bočicama', kaže Jasmin za Jelenu.

Tko je najpoželjnija za udaju pogledajte u prilogu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene