Prijatelji poslije ljubavi

NEUNIŠTIVA TEREZA Uz nju prijateljice, ali i bivši suprug!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Tereza Kesovija održala je promociju novog albuma, a promociju nije propustio ni njezin bivši suprug.

Malo je pjevačica koje se poput Tereze Kesovije mogu pohvaliti karijerom dugom više od pola stoljeća. Legendarna pjevačica objavila je novi album, a njezinu promociju nisu propustile kolegice s estrade, ali ni bivši suprug.

Pogledaj i ovo Dubioza Kolektiv i Stela Rade - 3 Kakav show! Pogledajte kako je Dubioza kolektiv podigla cijeli tramvaj na noge i napravila svirku iznenađenja: "Lovim ih po raznim festivalima, ali..."

'Pjevat ću dok sam živa. Ja ne volim mir, nisam ja mirna', rekla je Tereza Kesovija. Promociju novog albuma neumorne Tereze posjetile su i njezine kolegice. Među njima bile su i Jasna Zlokić te Gabi Novak i Zdenka Kovačiček. Legendarna Zdenka otkrila je da se sve njezine mlađe kolegice svađaju jer su slične! Terezu je podržao i njezin bivši suprug Miro Ungar. 'Kad smo ja i moja supruga bili prvi slušači, koji smo davali prve ocijene, Tereza je od nas tražila naše mišljenje', rekao je Ungar. Više pogledajte u IN magazinu.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene