Novi par

Tatjana novu trudnoću ne skriva – Sretna zbog bebe s mlađim dečkom!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ako je vjerovati gradskim šaputanjima, bivša manekenka Tatjana Dragović po treći je put trudna. Čeka sina i to sa svojim dvanaest godina mlađim dečkom, manekenom Vlahom Arbulićem.

Novu trudnoću, kako se čini, Tatjana Dragović ne skriva. Dapače, ekipa inMagazina doznala je kako je o novoj trudnoći obavijestila bliske prijatelje, a da je sretna zbog nove bebe rekla je prošlog tjedna i u jednom zagrebačkom frizerskom salonu.

Pogledaj i ovo Vlaho Arbulić - 1 skupa su već 10 godina Jedan od naših najzgodnijih pjevača progovorio o kćeri Luci i podršci supruge Tatjane: ''Njezini savjeti imaju posebnu težinu!''

Manekenka trudna s 12 godina mlađim?

Da Tatjana čeka bebu zna i naš najtrofejniji tenisač Goran Ivanišević, s kojim je ova bivša manekenka u vezi bila 15 godina, a imaju i dvoje djece.  Par, navodno, prema američkom zakonu, još nije razveden, ali Goran, tvrde osobe bliske paru, podržava novu vezu svoje supruge.

I dok  se o Goranu Ivaniševiću mnogo toga zna, Tatjanin novi dečko široj je javnosti manje poznat.  Ipak, riječ je o najtraženijem domaćem modelu. Dvadesettrogodišnji Dubrovčanin  Vlaho Arbulić pri završetku je Fakulteta eletrotehnike i računarstva i osoba je s mnogo različitih hobija.  Završio je osnovnu i srednju glazbenu školu, svira gitaru te se bavi sportom, a dio svojeg školovanja proveo je i u Americi.  Kao jednog od najboljih muških modela predstavili smo ga svojevremeno  i u inMagazinu.

 

Paru želimo mnogo sreće, pogotovo ako je istina da je beba na putu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene