Domaći dečki

U kožnim hlačama žare i pale već 20 godina, a sad idu i 'preko bare'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kamere inMagazina ispratile su popularne Gazde na susret s obožavateljima iz SAD-a.

Tamburaških je bendova mnogo, no samo je jedan koji je u kožnatim hlačama na estradi punih 20 godina. Pod imenom Gazde svirali su pred raznolikom publikom, a jučer su otputovali u Ameriku na 13-dnevnu turneju.

Pogledaj i ovo Dragana Mirković Za pamćenje! Dragana Mirković u izdanju od lateksa priredila neviđen spektakl u Beogradu, a koncert je završila u suzama

'Nastupili smo pred smo četvero obžavatelja'

U 13 dana održat će 6 koncerata od istočnog do zapadnog dijela kontinenta. 'To će biti dosta jak tempo, nije samo to što se svira nego i to što se putuje. Ili smo u dvoranama ili smo u kombiju na putovanjima ili smo u avionima', kaže Marko Bujanović.

S obilaskom turističkih atrakcija SAD-a vjerojatno će pričekati neku drugu priliku, a posebno ih vesele svirke pred hrvatskim iseljenicima koje su uvijek vrlo emotivne.

Isto tako, svi nastupi bit će odrađeni u prepoznatljivim kožnim hlačama. 'To mora biti tako! To je zaštitni znak!', kažu dečki iz Gazdi, a što su još otkrili u intervjuu prije odlaska u Ameriku, pogledajte u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene