Prva dama SAD-a

KOLIKO JE TOGA MELANIA POPRAVILA? Kirurzi složni: Puno, ali se ne vidi!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Oko Trumpa vladaju podijeljena mišljenja, no kada je na tapeti prva dama, većina se slaže - izgleda fantastično.

Oko Trumpa vladaju podijeljena mišljenja, no kada je na tapeti prva dama, većina se slaže - izgleda fantastično. Slovenka Melania Knavs na inauguraciji 45. predsjednika Amerike sve je ostavila bez daha.  ''Ona je nevjerojatno zgodna žena'', rekao je Hal Rubenstein, modni kritičar. ''Nevjerojatno jednostavna, profinjena. To je njezin stil. Ona ne želi riskirati. Oblači se na pametan, sofisticiran i urban način'', dodao je Hal.

Pogledaj i ovo In Magazin: Jurica Pađen - 1 Kakve uspomene! Jurica Pađen vraća nas u osamdesete, evo koji ga je političar branio od obožavateljica, a tko ga je spasio od zatvora: "On mi je bio redar, moj bodyguard!"



Donaldova 24 godine mlađa supruga izjavila je da je potpuno prirodna, no struka tvrdi drugačije. Ipak, imala je granicu pa ne izgleda nakaradno.''Kod gospođe Trump apsolutno se može reći da sve što je rađeno, je rađeno vrlo dobro i ona ne izgleda operirano. To je najbitnije, ona izgleda i dalje prirodno'', rekao je dr. sc. Mislav Gjurić, dr. med., estetski kirurg.



Sljedeća Melanijina rođendanska torta imat će 46 svjećica, no njezino vam lice to nikada ne bi odalo. Zaglađeni ten bez bora održava ubrizgavanjem injekcija botoxa, ali i masnog tkiva. ''Botox se najčešće radi na čelu da se izbjegnu ili korigiraju bore na čelu, međutim popunjavanje jagodica ili ispravljanje podočnjaka, to se radi vlastitim masnim tkivom ili eventualno filerima'', dodao je Mislav.  Upečatljiv dio lica svakako je nos. I on je kod nove prve dame bio na remontu. ''Jedno suženje, koliko nosnog hrpta, takozvanog središnjeg dijela nosa, toliko vjerojatno i nosnog vrška, i vrlo se često kod takvih situacija, nosni vršak, odnosno cijeli nos, malo skraćuje podizanjem nosnog vrška'', rekao je Mislav Gjurić.

Iako je i u mladosti imala senzualne usne, stručnjaci tvrde da je i njih korigirala. ''Vjerojatno se radi ili o injekcijama filera, alternativa je injekcija vlastitog masnog tkiva, što je od te dvije metode bilo konkretno slučaj, to sada zaista ne mogu odgovoriti'', rekao je Mislav.  Najprepoznatljivija Melanijina karakteristika je osebujni mačkasti pogled. Šminka i uvježbani lagano škiljeći pogled tome idu u prilog, no i kirurški je nož dao svoj doprinos.''

''Vjerojatno se radi o kombinaciji botoxa u području obrve, jer potrebno je za mačkasti pogled podignuti i obrvu. Može se raditi i zahvat na kapcima, prvenstveno na gornjem kapku gdje se onda višak kože korigira, a osim toga i lipofilingom donjih kapaka, dakle područja ispod očiju, dobiva se određeno suženje očiju'', kazao je Gjurić. Navodno je prije dvadesetak godina kod jednog hrvatskog kirurga ugradila silikonske implantate u grudi, no to će do daljnjega ostati misterij. Kako nijedan zahvat ne daje doživotnu garanciju ljepote, čini se da će Melanija uskoro morati ponovno pod nož.



''Prema tome sigruno da, pogotovo zato što je gospođa stalno u žiži i svi ju detaljno promatraju, neminovno je da će se ti određeni zahvati trebati nakon nekog vremena ponoviti'', rekao je Mislav.  Prirodna ili kirurški dorađena, nova prva dama Amerike posebna je po mnogočemu. Nema sumnje, popunit će Melanija još mnogo novinskih stupaca i TV-minuta.

Više pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene