WAG-sice

Svijet nogometa bez njih ne bi bio isti!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Uz svakog uspješnog nogometaša, stoji još uspješnija žena.

Većina supruga nogometaša nakon udaje odustane od svoje karijere. No, neke su upravo taj trenutak iskoristile kao odskočnu dasku na svojem profesionalnom putu. Kolumbijska pjevačica Shakira, Victoria Beckham, Mirela Forić, Iva Balaban te domaća dizajnerica Monika Sablić samo su neke od uspješnih supruga nogometaša. Ana Vela otkriva koje su žene nakon udaje uspješno započele svoj biznis ili im je dotadašnja karijera nakon toga procvjetala.

Pogledaj i ovo Obitelj Beckham u Hrvatskoj Ponosan je na nju Beckham je Victoriji 50. rođendan čestitao fotografijama iz Hrvatske, a podijelio je i njihove nikad viđene snimke!

Seksi pjevačica Shakira udala se prije dva mjeseca za španjolskog reprezentativca, a glavnu ulogu na svadbi imao je njihov godinu i pol dana star sinčić Milan.

Listu nastavlja još jedna uspješna supruga inozemnog nogometaša, nezaobilazna Victoria Beckham.

Jennifer López ipak će nastupati na otvorenju svjetskog prvenstva u Brazilu

Kada govorimo o uspješnim Hrvaticama, suprugama nogometaša, odnosno u ovom slučaju nogometnog trenera, nemoguće je zaobići vjerojatno jedinu bolju polovicu iz ovog miljea s titulom doktorice znanosti.

Da je uspjeh u modnom svijetu omiljen put do uspjeha supruga nogometaša potvrđuje i Monika Sablić. Nekadašnjoj Miss Dalmacije i kraljici romantičnog stila, kako joj tepaju mediji, udaja za bivšeg nogometaša Gorana bio je tek početak karijere.

Splitska Victoria Beckham iskoristila je i poznanstva iz nogometnog miljea pa joj je zaštitno lice kampanje ukrajinska zvijezda Anna Sedokova.

I za kraj spomenimo kandidatkinju koja bi uskoro mogla osvanuti na listi uspješnih supruga nogometaša. Tom prigodom ponovno ćemo zaviriti izvan granica Lijepe naše, i to zbog zaručnice Christijana Ronalda, prelijepe manekenke Irine Shayk.

Irina, inače jedna od čuvenih anđelica svjetski poznatog proizvođača donjeg rublja, zaručnički prsten od najpoželjnijeg svjetskog neženje dobila je nakon tek četiri mjeseca veze.

Sigurni smo da će Irina zdušno s tribina u Brazilu bodriti svojeg zaručnika, a cijeli prilog možete pogledati u In Magazinu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene