Zablistala na partyju

VIDEO Sve su oči bile uprte u lijepu Janicu!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

U Opatiji je održana bajkovita zabava na kojoj je zablistala Janica Kostelić!

Zabava u jednoj od najluksuznijih opatijskih vila protekla je u bajkovitom ozračju. Ekskluzivni party bio je inspiriran 'Alisom u zemlji čudesa', pa su goste na ulazu dočekivali kralj i kraljica, što je redom poznate uzvanike oduševilo.

Pogledaj i ovo showbuzz Bivša manekenka otkrila Velika istina: "To je jedan veliki Photoshop s jako puno pudera, koji se ne vidi na oko"

'Party je stvarno bajkovit, tematski, elegantan, profinjen. Sviđa mi se jer je potpuno drugačije od nečeg na što sam naučena posjećivati', rekla je nekadašnja Miss Universe Ivana Delač Đolo.

Svi su se okretali za Janicom Kostelić i trudnom šogoricom u Varaždinu

Na partyju se s prijateljicama zabavila i legendarna hrvatska skijašica Janica Kostelić, za koju mnogi tvrde da nikad nije bolje izgledala. Ivana Delač Đolo nam je otkrila da je ljetni odmor provela sa suprugom, sinom i prijateljima obilazeći uvale na Jadranskoj obali, a uskoro planira prvi put posjetiti Pariz.

Party nije propustila mlada riječka pjevačica Tina Vukov, koja je zadovoljna reakcijama publike na posljednji singl. Prekrasnu opatijsku večer modnom revijom dodatno su uljepšale i neke od najpoznatijih hrvatskih manekenki poput Nikoline Miletić i Vedrane Linardić.

Što su nam sve otkrili, pogledajte u prilogu InMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene