Stiže 53. Splitski festival: Evo tko nastupa!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Najveću lakoglazbenu feštu u Lijepoj našoj - Splitksi fesitval ove godine neće propustiti Mladen Grdović, grupa Magazin, Tomislav Bralić i klapa Intrade...

Odluka je pala! Izabrano je 49 skladbi koje će se boriti za Grand prix 53. Splitskog festivala, koji će se 5., 6. i 7. srpnja održati na Prokurativama. Bit će to nikada jači festival, naglašava direktor Tomislav Mrduljaš.

>> Unplugged spektakl Parnog Valjka u Dubrovniku

Pogledaj i ovo Izabela Martinović je li zadovoljna? Sestra Danijele Martinović prokomentirala je njezinog novog dečka koji je javnosti posebno zanimljiv zbog svog izgleda i zanimanja!

'Stvarno su pjesme odlične i ove godine je bio izuzetan interes za sam festival. Naime, do sad otkad ja radim festival, stiglo je najviše skladbi na natječaj, oko 368', izjavio je Tomislav Mrduljaš pred kamerama inMagazina.

Najveću lakoglazbenu feštu u Lijepoj našoj ove godine neće propustiti Mladen Grdović, grupa Magazin, Tomislav Bralić i klapa Intrade, Zorica Kondža, Kemal Monteno, Jole i Ivana Kovač. Potaknuta lanjskim uspjehom hita 'Brodolom', na Prokurative se, s novom pjesmom Petra Graše, vraća i Danijela.

'Jako drugačija, svježa, moderna. To mi je važno. Važno mi je da sama sebi postavim nekakvu ljestvicu gore, da bude još nešto drugačije, još malo bolje, komentirala je Danijela Martinović.

Nakon 17 godina dolazi i višestruki festivalski pobjednik Zlatko Pejaković, čiju pjesmu 'Dalmacijo, hvala ti' potpisuje njegova supruga Maja Marija.Na najpoznatijoj domaćoj festivalskoj pozornici zapjevat će i Hari Rončević i Ivana, klapa Maslina, Marko Pecotić Peco i miljenik ženskog dijela publike Ivan Zak.

Peterostruka pobjednica Jelena Rozga, čiji je aktualni hit 'Nirvana' na internetu pregledan više od 4 milijuna puta, odustala je od natjecateljskog dijela, ali pojavit će se u 'tajnoj' ulozi, otkriva inMagazin. A što će se još dogoditi i tko će još nastupiti, pogledajte u videu prilogu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene