Upoznala i roditelje

Upoznali se na setu i zaljubili - Toga ima i kod nas!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Uoči premijere ansambl Romea i Giuliette zadesila je prava drama nakon što je glumica Nataša Janjić završila na hitnoj zbog gubitka glasa.

Koliko su naporne i iscrpljujuće bile probe za prvu dramsku premijeru Ljetnih igara dokazuje i činjenica da su radi scena mačevanja ljutih protivnika Merkucija kojeg tumači Amar Bukvić i Tebalda odnosno Stefana Kapičića glumci već mjesec dana svakodnevno trenirali dva do tri sata. 

Pogledaj i ovo showbuzz Blistala je I hrvatska glumica prošetala crvenim tepihom na dodjeli "Zlatni globus"

Anica i Robert Kovač pokazuju Dubrovnik nogometašu Bastianu Schweinsteigeru

'Izgubio sam 4 kilograma, ne znam koliko je to u centimetrima', šali se Stefan. Predstavu je iz publike pozorno promatrala nova Stefanova djevojka deset godina mlađa glumica Ivana Horvat. 'meni je super njega gledat. Radili smo zajedno, pa znam koliko je talentiran', rekla je zaljubljeno Ivana.

Poznati par upoznao se prije godinu dana na snimanju serije Zora dubrovačka. A da su doista sretni zajedno potvrđuje i činjenica da je premijeru iskoristio kako bi djevojku upoznao sa svojim roditeljima. Stefanova mama, inače glumica koja je diplomirala u klasi sa Žarkom Radićem i Aljošom Vučkovićem, uživala je u sinovoj glumi. A, predstava se dojmila i njegovog oca inače bivšeg košarkaša.

Inače, na Ljetnim igrama vidjet ćemo još tri premijere, Ocean more u režiji Mani Gotovac, Dolenčićev Dundo Maroje i na kraju balet Opasne veze.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene