KRISTINA IMA NOVI HIT

Nakon hita 'Odnijela te votka', Kristina je spremna osvojiti estradu!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Mnogi su vjerovali da će ovoljetni hit 'Odnijela te votka', baš kao i njegova pjevačica, trajati kratko, ali ona se vraća i to s novom pjesmom!

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pogledaj i ovo Baby Lasagna - 7 Opa! Baby Lasagna ponovno na tronu kladionica, pohvalio se i da je dobio dres hrvatske nogometne reprezentacije!

Kristina je odlučna: 'Ovo je tek početak, bit ću tu još dugo i spremna sam za sve prljave udarce s estrade'. Na snimanju spota za pjesmu 'Prvi dan života' bila je i ekipa In Magazina.

'Razlika je uglavnom tekstualna, votka ima i ljubavnih problema i tu je poštapalica koja je postala poznata, odnijela te votka, a 'Prvi dan života' nije ljubavna pjesma, nego slavimo život i sve lijepe stvari koje su u njemu', objašnjava pjevačica.

>> Kristinu obuzeo pravi blagdanski duh!

Najljepše stvari u njezinu životu su, kaže, pjevanje, ples, prijatelji i inspiracija. Na spomen ljubavi samo sramežljivo odmahuje rukom.

Za one koji ne znaju, Kristina je završila ekonomski fakultet, no tim se poslom ne misli baviti. Dosadan joj je i, kaže, nema dušu. Na estradi se vidi dugo dugo, a kritičarima koji kažu da na hrvatskoj sceni ne postoji dobra pjevačica mlađa od 30 godina odgovara: 'Evo me, tu sam! Mislim da svaki posao koji radiš ima svoje mane i da je težak, od pekara do direktora, bolje se boriti za nešto što voliš i što te ispunjava na kraju dana, da budeš bolji covjek i da širiš pozitivnu energiju'.  Što je Kristina još otkrila novinarima In Magazina, pogledajte u videu!
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene