Svemir u malom

Spektakularna izložba: Stigla i novopečena gospođa Karamarko

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon vjenčanja s predsjednikom HDZ-a, Ana Karamarko se prvi put pojavila na nekom javnom događanju.

Spektakularna izložba povodom desete godišnjice rada Nenada Sovilja okupila je gotovo cijelu hrvatsku showbizz scenu pa možemo reći da se radi o jednom od najznačajnijih društvenih događaja ove godine.  

Pogledaj i ovo Severina - 5 Noge u prvom planu Severina se skockala za nastup u najluđem klubu na moru, a s ovakvom frizurom još ju nismo vidjeli: ''Što se dogodi na...'''

Otkad se 24. svibnja udala za predsjednika HDZ-a, raspored PR stručnjakinje Ane Karamarko je prepun. Ipak, izložbu svojeg prijatelja i cijenjenog dizajnera nije mogla propustiti. Kako je ovo bilo njezino prvo javno pojavljivanje nakon sretnog događaja, cijele večeri primala je čestitke. Na ruci joj je sjajio decentan Tiffany prsten koji se odlično uklapa u njezin uvijek besprijekoran stajling.

Nije Karamarko jedini: Poznati Hrvati koji su se vjenčali u tajnosti

Ana, koja je udajom uzela prezime svojeg supruga, za izjave, nažalost, nije bila raspoložena. Gospođa Karamarko polako se navikava na nevjerojatno zanimanje medija za njezin privatni život. No, budući se radi o ne samo zgodnoj, već i izuzetno inteligentnoj dami, s kojom vam nikada ne nedostaje tema za razgovor, ne sumnjamo u to da će faza prilagodbe brzo proći. Dizajner nakita Nenad Sovilj deset godina rada proslavio je u velikom stilu - otvorenjem spektakularne izložbe.

Što joj se dogodilo? Veljača šokirala svojim premršavim izgledom

Na izložbi se trebala pojaviti i velika obožavateljica Nenadova nakita Severina, koja se zbog nedolaska ispričala jer je bila u Beogradu. Uopće ne sumnjamo u to da će ubrzo i na njezinu vratu osvanuti neki komad iz nove kolekcije. Jer opće je poznata izreka kako je drago kamenje ženin najbolji prijatelj.

Na izložbi su bile Jelena Veljača, Jelena Perčin, Ana Pavić, a tko je još bio na ovoj spektakularnoj izložbi, pogledajte u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene