Simpatična baka

Šok u Petkom s Petkom: Nije joj se mogla sjetiti imena

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

'Ne mogu joj se sjetiti imena, sad sam zaboravila', rekla je simpatična baka Marija Drinovac, kad joj se na vratima pojavila omiljena pjevačica Zorica Kondža.

Trebala je to biti nevjerojatna predstava u prostoru kazališne dvorane u Velikoj Gorici.

Mariju Drinovac, koju svi od milja zovu teta Nada, čekala je Zorica Kondža koja joj je spremila mini koncert iznenađenja. No, u posljednji trenutak gospođa Marija otkazala je dolazak, jer su joj se najavili gosti u kućni posjet.

Zato se ekipa In Magazina uputila u neplanirani kućni posjet. Najprije se pred Marijinim vratima pojavio voditelj Dalibor Petko, a kad je stigla Zorica Kondža, zbunjena bakica ostala je potpuno bez teksta.

'To je moja omiljena pjevačica. Ali ne mogu joj se sjetiti imena, sad sam zaboravila', rekla je simpatična Marija, što je Zoricu Kondžu posebno nasmijalo.

Žensko društvo odmah se pronašlo u pjesmi, a Zorica je priznala da je u očima tete Nade prepoznala pogled svoje pokojne majke.

Dirljiv susret pogledajte u videu, a ako i vi želite nekom prirediti slično iznenađenje, pošaljite e-mail na adresu petko@novatv.hr.

Pogledaj i ovo showbuzz Nisu je odmah prihvatili Sanja o teškim počecima: "Nakon Đurđice, koja je vrhunska pjevačica, dolazi klinka koja pjeva li-la"

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene