Ovako on živi

VIDEO Pjevač, suprug, otac, bajker -Sve je to slavni pjevač

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Kako izgleda jedan dan u životu popularnog pjevača i koji su mu rituali, Jole je otkrio našim kamerama.

Jutra slavnog pjevača Joleta najčešće izgledaju tako da ga njegove kćerkice bude te, poput mnogih, dan započinje s prvim ritualom, ispijajnjem kave i prelistavanjem dnevnog tiska.

Pogledaj i ovo In Magazin: uvođenje vojnog roka - 5 Stariji za, mladi protiv! Poznati Hrvati o uvođenju obveznog vojnog roka: ''Ja sam za, gledam ovu djecu 18, 19, godina, dobro bi im došlo malo vidjeti drugačiji način života''

Kako je riječ o glazbenoj zvijezdi, obitelj Čagalj raspjevana je od jutra. Naime, slavni pjevač snimio je nedavno duet sa svojim dvjema kćerkama Ivom i Emom.

Proslavio 42. rođendan uz svoje 4 najdraže cure!

Omiljeni Jole puni klubove diljem Lijepe naše, a za takvo što potrebno je ostati u dobroj formi, koju 42 –godišnji pjevač održava trčanjem.

Slavni pjevač se vratio trčanju nakon nedavne operacije meniskusa te napominje kako zna otrčati do 15 km, polumaratone, kada mu vrijeme to dozvoljava.

Jole otkriva da najviše voli provoditi vrijeme sa svojim mezimicama, obitelji u parku. 'To je moj gušt, moj odmor,a i dok su tako mali da su uz mene', rekao je Jole. 

Ulogu oca i supruga Jole često zamjeni onom pjevača, jer dosta vremena provodi i u tonskom studiju. Nedavno je izašla njegova nova pjesma 'Kada žene tulumare'. Ne sumnjamo da će se Jolin novi uradak ovo ljeto oriti našom obalom.

Dok ne snima nove pjesme, Jole uživanciju pronalazi u vožnji motociklom. Sa svojim bajkerima proputovao je cijelu Lijepu našu. Često se zna zaputiti s prijateljima do obližnjih gradova ili čak samo na kavu, rekao je pjevač.

Kako se bliži Uskrs, obitelj Čagalj blagdane tradicionalno će provesti u pjevačevom rodnom Zagvozdu, gdje Jole na Veliki petak bosonog nosi križ u procesiji.
'Možeš završiti na kugli zemaljskoj gdje god hoćeš, ali nemoj nikad zaboraviti odakle si potekao i nemoj zaboraviti obitelj', rekao je Jole za in Magazin.

Više o Jolinom životu pogledajte u prilogu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene