Politika i dame

SLAVNE HRVATICE O KRIZI VLASTI: 'Ja bih diktaturu, neka jedan odlučuje!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Brzo će i političke teme pasti u drugi plan. Jer već ovog petka počinje europsko nogometno prvenstvo.

Hrvatsku trenutno trese kriza vlasti. 'Imamo cirkus, nadam se da će taj cirkus i otići', komentirala je Sanja Doležal. Iako za sada naše zvijezde nisu politički aktivne, kad bi dobili vlast imali bi pune ruke posla.

Pogledaj i ovo Baby Lasagna - 7 Opa! Baby Lasagna ponovno na tronu kladionica, pohvalio se i da je dobio dres hrvatske nogometne reprezentacije!

'Ja bi diktaturu jer svi vuku na svoju stranu i svi su samo na sebe. Jedan čovjek neka odlučuje, neka vlada jedan period pa neka se narod konačno digne i neka sruši', komentirala je Ankica Dobrić.

'Čitala sam tu reformu i jako mi se sviđa taj program i voljela bih da to zaživi. Iskreno moje dijete kreće sad u školu i mislim da trebamo razmišljat o djeci', kaže Ivana Banfić.

No brzo će i političke teme pasti u drugi plan. Jer već ovog petka počinje Europsko nogometno prvenstvo.

'Pa kad igra Hrvatska volim gledati i volim navijati, a sad će opet biti narodu igara pa da zaboravi malo što im se zapravo događa', smatra Ankica Dobrić.

'Ako kažem istinu, izgubit ću svu publiku koju sam imala. Uopće nisam fan nogometa. Naravno da neke važne utakmice naše reprezentacije popratim, u društvu, onako sa svim navijačkim rekvizitima, ali nisam baš nešto', komentira Sanja Doležal. A što su još poznate dame otkrile pogledajte u prilogu IN magazina. 

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene