EKSKLUZIVNO

Slavica Ecclestone kupila luksuznu nekretninu u Dubrovniku – imamo sve detalje

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon što već godinama jahtom posjećuje Dubrovnik, Slavica Ecclestone je odlučila baciti sidro. Kupila je prelijepu kuću u Zatonu, pokraj grada podno Srđa. Ekskluzivno doznajemo detalje o luksuznoj nekretnini, tko će Slavici biti prvi susjedi te što o novoj sugrađanki misle Dubrovčani.

U mirnom mjestu, nekoliko kilometara udaljenom od Dubrovnika, svoju oazu pronašla je bivša supruga prvog čovjeka Formule 1, Slavica Ecclestone. Netom nakon što je krajem svibnja proslavila rođendan, doznalo se kako je postala vlasnica ove lijepe vile u Zatonu na samom grebenu uz more, okružene vrtovima mediteranskog cvijeća. Svojom novom sugrađankom Dubrovčani su oduševljeni.

Pogledaj i ovo showbuzz Vila od 2,2 milijuna dolara Novi luksuzni dom zločestog dečka Hollywooda

Tri generacije ljepotica – Baka Slavica Ecclestone u šetnji s malom unukom

Vila koja je osvojila Slavicu Ecclestone ima tri etaže, nekoliko apartmana, garaže i brojne druge pomoćne sadržaje. Sve to nalazi se na oko 1000 metara četvornih, od koji je stambeni prostor 930. Nekretninu jedinstvenom čini i mala, privatna plaža, skrivena grebenima.

Sirote male bogatašice: Ove ljepotice ne znaju kud bi s novcem

Ne sumnjamo u to da će u vili rado boraviti i kćerke Tamara te Petra. Njih dvije Slavicu su razveselile s prekrasnim unučicama Sofijom i Lavinijom, a Petra je u travnju rodila i sinove blizance. Tako da u vili neće nedostajati dječjeg veselja. Pogledajte cijelu priču u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene