Životna odluka

Šibenčanin se vraća – otkrio kako su hollywoodske zvijezde utjecale na njega!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Alen je sa suprugom Sandrom devet godina živio u Los Angelesu

Autor hitova "Dao sam ti dušu", "Neke cure starije", "Lipe su masline" - Šibenčanin Alen Slavica vraća se na scenu, no ovoga puta književnim uratkom. Nedavno je, naime, objavio zbirku priča naslova "Životni autoput" u kojoj progovara i o životu u Los Angelesu te svojim susretima s holivudskim zvijezdama. Alen, inače zet Arsena Dedića, piše i o svojoj najdražoj životnoj ulozi, onoj oca tri i pol godišnje kćerke Eme.

Pogledaj i ovo PR Koncert na Tvrđavi sv. Mihovila Bonobo u kolovozu stiže na Tvrđavu sv. Mihovila!

'Pa meni je moj pokojni otac govorio da nema puno novaca u kulturi i u finoj glazbi da treba radit dosta komercijalno onda sam ja krenuo malo u literarne vode gdje ima još manje novaca', kaže Alen.

S obožavateljima je podijelila naslovnicu svoje nove knjige koja bi se u prodaji trebala naći već u svibnju.

50 kratkih naslova sažetih u zbirku autobiografskih priča i još ponešto objedinjenih u naslovu "Životni autoput" u posljednje je vrijeme uz obiteljske obveze, glavna zanimacija pjevača Alena Slavice

Budući da je sa suprugom Sandrom devet godina živio u Los Angelesu gdje je jedno vrijeme radio u gitar centru u njegovim će se pričama tako naći i poneke zanimljivosti vezane uz holivudske zvijezde.

'Recimo razgovarao sam sa Johhny Deepom u gitar centru koji je kupovao žice za bas gitaru, najnormalnije on je cak razgovarao engleski sa nekim španjolskim akcentom pa smo mislili da se skriva iza toga onda smo zaključili da on ustvari vježba za ulogu', kaže Alen.

'Pa jedan veliki Steve Wonder koji dođe u dućan uoči Božića pa onda sjedne za Yamahu pa malo odsvira pa se svi skupimo oko njega onda kaže ajde sad svi koji ste u dućanu nešto kupili to ide na moj račun ja sam vas djeda mraz večeras pa vas častim instrumentom koji ste kupili

Šibenik su izabrali kao bazu za zdravo odrastanje svoje kćerkice, a užurbani način života velikih gradova to im ne bi omogućio. Upravo zato nerijetko se dogodi da mu i kćer da pokoju sugestiju za koncertni repertoar.

Knjigu je stoga i posvetio upravo Emi i to kao zapis jednog vremena. Alen najavljuje i skorašnji izlazak nove pjesme, vjeruje da će ju njegova publika na prvu zavoljeti.

Prilog u cijelosti pogledajte u inMagazinu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene