neobičan recept

Severina otkrila tajnu svoje mladolikosti!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iako je bila na skijanju, Severina je pristala na intervju i otkrila nam tajnu svoje ljepote. Nikako ne propustite sljedeće minute!

Popularna pjevačica Severina Vučković otkrila nam je kako je započela Novu godinu u kojoj ju je prvi poljubio - Petar Grašo! "Svirali smo, a kako provedete prve minute Nove godine tako će vam i biti', rekla je Severina koja je sretna s prošlom godinom i turnejom, dok su nove pjesme već spremne za studio i preslušavanje.

Pogledaj i ovo showbuzz U centru pažnje Najslavniji domaći par prvi put u javnosti nakon izgovorenog sudbonosnog DA

Severina Vučković na sudu opet plijeni pažnju svojim kombinacijama

Osim o glazbi, naravno da se pričalo i o dobrom izgledu koji njeguje pjevačica. A koja je njezina tajna? 'Vjerojatno koncerti. Imam sreću da radim ono što volim, pa sam nakon svakog koncerta mlađa jer otiđe dvije do tri kile', kaže Severina koja najčešće doručkuje tri jaja na oko pripremljena na masti.

Severina je, uz karijeru pjevačice, ponosna i na karijeru majke i domaćice pa svakodnevno kuha svojem sinu Aleksandru - najbolje joj ispadnu juha od buče i pečena jetrica.

Njezin sin joj je ipak najveća ljubav. 'To je samo jedna ljubav koja raste iz dana u dan. I kad samo volite, mislim da ste najbolja mater na svitu', kaže Seve koju pak uopće ne zanima internetski portal koji je od nedavno u njenom vlasništvu.

Cijeli prilog pogledajte u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene