PROGOVORILA O IGORU

''Ne postoji ništa šta je jače od ljubavi''

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Slavna pjevačica, između ostalog, povjerila nam je postoje li na estradi iskrena prijateljstva te što za nju predstavlja ljubav.

Ljubav je bila  vodilja Goranu Karanu da okupi svoje estradne kolege i prije 9 godine krene sanjati o mjuziklu "Naša bila štorja". San se ostvario te će premjera biti u gradu podno Marjana. O kolegama koji su mu pomogli ostvariti san ima samo riječi hvale.
"Oni su svi došli od srca i stvarno svi imaju moj veliki respekt, poštovanje u svakom slučaju od Tedija koji je tako muzikalan tip da je to nezapamćeno, Severina koja je najveća karizma uopće. Ona je vrhunsko scensko biće. Giuliano koji je našao svoje novo ja ovde jer glumi linca, to je jedna osoba kojoj se ne da baš puno" , kazao je pjevač Goran Karan za IN Magazin.

Pogledaj i ovo Severina u Zadru - 24 U punom jeku! Severina nastavlja dvoransku turneju u još dva grada, na redu su Čakovec i Slavonski Brod!

"Mislim da su napravili jednu predivnu stvar za Split, za ljude Splita i ja im se zahvaljujem što su odredili datum koncerta na moj rođendan. To znači da ću ih sve morat vodit na večeru'', kroz smijeh je rekla Severina. Dvoje mladih i zaljubljenih ljudi pokušavaju unatoč preprekama živjeti svoju ljubav. To je tema ovog mjuzikla, a ni naše zvijezde nisu imune na ovaj najvažniji osjećaj u životu. "Ljubav je pokretač u životu, osnovni i najveći, bez ljubavi ne bi ništa bilo dobro. Bar ja to tako gledam. Uvijek se ljubav tu vrti kroz život i ona je osnovna vodilja, kazao je Giuliano.

"Ne postoji ništa šta je jače od ljubavi, i strast prema životu, naravno, i prema onome što radiš, ali mislim da svaka pjesma koja nije pisana o ljubavi da je promašena, ljubav je vječna i univerzalna" priznala je Severina.

Nakon Splita mjuzikl se seli i u Zagreb gdje će se ponovno okupiti "splitska dica" i još jednom pokazati kako prijateljstva na estradnom nebu i te kako postoje. "Meni je bilo jako zabavno na svim tim snimanjima i okupljanjima s mojim prijateljima koje znam od malih nogu. Ja i Seve smo skupa počimali pivat kad smo djeca bili. Jako jedno veselo iskustvo koje je meni baš proletilo" prisjetio se Giuliano. "Svi koji jesmo u ovom poslu mislim da nikada nismo imali nikakvih ni loših misli jedno prema drugome ni, ja barem nisam nikada prema nikom. Uvijek mi je je drago kad netko napravi neku dobru stvar i nazovem i kažem da mi se to sviđa" otkrila je Severina.

Naša najpoznatija pjevačica u Dalmatinsku metropolu je stigla je bez svoje dvije ljubavi, no iako ne rado govori o svojem privatnom životu - za In magazin je otkrila kako je malenom Aleksandru super u vrtiću. ''Super mu je, super. Ima svoje prijatelje i super je'', kazala je Severina. Na pitanje o Igoru, samo je prozborila. ''On nije u vrtiću, ali je  s njim i čekaju me, ja još malo kod mame pa kući'', kazala je Seve.  Dok će Severina ostatak vremena u Splitu provesti s obitelji, Goran Karan smišlja novu ideju koju bi mogao realizirati. "Bože daj do godine i film i serija. Ali sad imamo tu prekrasnu priliku u Splitu dat 21. travnja, a u Zagrebu 11. svibnja, i baš sam sretan" rekao je Goran Karan.

Više pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene