Osvrnula se i na abortus

'Neće država odlučivati što će žena raditi sa svojim tijelom'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Hoće li se odazvati pozivu organizatora splitskog i zagrebačkog Gay pridea te što je poručila onima koji se zalažu za zabranu pobačaja, otkrila je Severina.

'Kraljica se vratila!' - uzviknuli su Sevkini obožavatelji. Lansirala je novi dugoočekivani singl i zapalila regiju. U videospotu ''Sekunde'' Severina je opaka plavuša u rokerskom izdanju. 'Slučajno sam vidjela periku koja mi se svidjela i onda sam počela razmišljati o tome da bi ona bila dobra i kraća i ovakva i onakva i sve to tako', kazala je Severina.

Pogledaj i ovo Severina Znakovite riječi Severina komentirala kandidaturu Zorana Milanovića za premijera, evo i koju pjesmu mu je posvetila!

Severina se dotakla i prava manjina u Lijepoj našoj. Nije tajna da je omiljena među homoseksualcima pa je dobila poziv da se pridruži i splitskom te zagrebačkom Gay prideu. 'Pozvana sam u Split ali ne mogu, idem na put u Makedoniju ali otići ću u Zagreb i pozivam sve ljude da dođu na Pride i da proslavimo 15 godina Pridea. Lijepa brojka. A sutradan svi da otiđemo u crkvu' kazala je Severina koja se osvrnula i na burne rasprave oko abortusa. 'Neće država odlučivati što će žena raditi sa svojim tijelom', kazala je. Što je sve rekla pogledajte u prilogu IN magazina.


IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene