Seve o duetu s Matićem

'On je slijep čovjek od rođenja, za mene je to bilo jako emotivno'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Gotovo 20 tisuća Severininih obožavatelja okupilo se proteklog vikenda na njezinu velikom splitskom koncertu. Najavila je i novi duet, a pričala je i o Parizu.

Split je ponovno pokazao koliko voli Severinu Vučković, koja je more svojih sugrađana, od 7 do 77 godina, bacila u delirij.

Pogledaj i ovo showbuzz Kako je pobijediti? I Severina je bila 'trematorica'!

Na reviji Aleksandre Dojčinović pjevačica Severina otkrila rukovnik koji je sama dizajnirala

'Osjećaj sreće, zadovoljstva, ljubavi. Tu sam počela, tu su moji prvi koraci bili na bini i baš sam onako sretna', rekla je popularna pjevačica koja svaki dolazak u rodni grad iskoristi za punjenje baterija. 

Njezina najveća podrška iz publike bio je sinčić Aleksandar, koji je s bakom neumorno plesao tijekom cijelog koncerta. Sa svojim najvećim blagom nedavno je posjetila pariški Disneyland. Bio je to, kaže, izlet iz snova. 'Ne prestaje pričat o tome, to je za njih stvarno doživljaj. Sve je stvarno, tako da sam mu morala govorit da nije baš, neke stvari tipa vještice, da su to glumice ili one koje nisu uspjele na Akademiji pa su onda tu', priča Seve.

Nakon što je njezin megahit 'Uno momento', koji je na internetu pregledan 26 milijuna puta, oborio sve rekorde na ovim prostorima, Seve će ovog četvrtka izbaciti svoju novu glazbenu poslasticu, dugoočekivani videospot za duet sa Sašom Matićem 'More tuge'.

'Jako puno emocija, plešemo, s obzirom na to da Saša nije nikad plesao i da je on ustvari slijep čovjek od rođenja, za mene je to bilo jako emotivno i za njega isto. Međutim, ispalo je fantastično', najavljuje pjevačica.

Uz glazbeni, Seve sve više širi i svoj modni utjecaj na Balkanu, pa u posljednje vrijeme nosi i titulu modne ikone, a televizijsku premijeru njezina dueta sa Sašom Matićem ne propustite pogledati u četvrtak u inMagazinu.

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene