Veliko finale

Zgodna Sementa progovorila o dečku - i ne samo o njemu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Semmy, kako Sementu Rajhard nazivaju prijatelji, popularnost u Stelli nije promijenila. Iako je prilično suzdržana kada je privatni život u pitanju, ipak je otkrila nešto o svojem ljubavnom životu.

Sementa Rajhard, 22-godišnjakinja rođena je u Rijeci gdje je živjela do prije pet godina, kada se s obitelji odselila u Oroslavlje. Danas je znamo kao glavnu junakinju glazbeno-dramskog spektakla 'Stella'. No, tu su i drugi kazališni mjuzikli, sinkronizacija animiranog filma, glazbeni nastupi. Ali i život pod povećalom javnosti, na koji je, tvrdi, od početka bila spremna.

Pogledaj i ovo showbuzz proslava rođendana Kakvo iznenađenje! 'Čarolija' se opet dogodila!

Zapjevala veliki hit Halida Bešlića i sve oduševila!

Pjevanje na setu joj svakako nije predstavljalo problem, no zbog velike treme prve scene zauvijek će pamtiti. A prvi filmski poljubac s kolegom Ivanom Glowatzkim je, šali se, podnijela puno bolje nego što je očekivala. 'Sjećam se kada sam isprva imala s njim scene, mi smo se kao u sceni ljubili i onda kada sam odlazila sa seta, onda smo se pozdravili i rukovali smo se', sjeća se mlada glumica i pjevačica.

Iako je upisala Pravni fakultet, on će neko vrijeme morati pričekat jer Sementa želi iskušati sve izazove glume i pjevanja na domaćem zvjezdanom nebu. Sve joj se, kaže, događa baš onako kako je zamislila. Posebnu čar svemu daje i sreća u ljubavi. Naime, lijepa Sementa već nekoliko mjeseci ljubi Giuseppea Bergera, prijatelja iz djetinjstva.

'Ne volim baš pričat o tome, bez obzira što se to već sve zna. Ali moram reći da imam podršku i njegovu i svoje obitelji i to mi je najvažnije, da je drugačije ne bi bilo lako', rekla je Semmy.

A ono odlučno skriva, čak i od nas, jest odgovor na pitanje kako će završiti Stella. U nedjelju je veliko finale showa, zadnja epizoda glazbeno-dramskog spektakla koji je osvojio Hrvatsku. Vjerujemo da ćete i ove nedjelje uživati u posljednjim trenutcima Stelle.

Finale je u NEDJELJU u 20 sati samo na NOVOJ TV!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene