Seksi seka

Seksi haljina držala pod kontrolom bujne obline folk pjevačice

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

I dok su svi pričali o glamuroznom izdanju Jelen Rozge, i neke srpske zvijezde potrudile su se zablistati na balu u Belim dvorima.

Folk pjevačica Seka Aleksić isto je tako plijenila pažnju u Belim dvorima. Seksi haljina držala je pod kontrolom njezine bujne obline.

Pogledaj i ovo Seka Aleksić - 3 "Danas bogatija za dva života" Srpska folk zvijezda pozirala kao i 2005. godine na disko kugli: "Svaka sličnost je (ne)namjerna"

Za najekstravagandniji stajling te je večeri bila zadužena Nikolina Ristović

'Ovdje se osjećam divno. Maloprije sam se šalila i rekla da se osjećam kao prava kraljica', rekla je folk pjevačica. I dok neke zvijezde muku muče s dogovoranjem ovogodišnjih novogodišnjih gaža, Seka već zna gdje će pjevati na dočeku nove 2015. godine. 'Za doček 2015. ću biti u Chicagu, što je mnoge zbunilo  jer sada dolazi 2014. pa svima moram objašnjavati', objašnjava Seka.

Da je stvarno uživala htjela je podijeliti i na svojem Twitteru, pa je objavila mnogo fotografija sa sinoćnje zabave na  izboru za srpsku osobu godine.

'Ja sam vrlo zadovoljan, čestitam svima koji su dobili nagrade, bilo je lijepo, imamo tradiciju da svake godine dolazi Hello, divni su ljudi koji su došli večeras', rekao je princ Aleksandar.

Kako je bilo pogledajte u prilogu inMagazina.

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene