Maloljetna misica

Ima samo sedamnaest, a već je osvojila titulu najljepše!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Hrvatska je dobila još jednu ljepoticu.

Sedamnaestogodišnja Sara Milevoj u Loparu na Rabu ponijela je krunu Kraljice Jadrana. Sljedećih će godinu dana promovirati ljepote hrvatske obale i našeg mora, a budući da dolazi iz Novigrada, poseban će naglasak staviti na čari prirode i gastro delicije svoje Istre.

Pogledaj i ovo Kraljica Jadrana (Foto: Goran Novotny i Josip Čekada) Izbor ljepote Kći nekadašnje kraljice svijeta i nogometnog trenera okitila se laskavom titulom Kraljice Jadrana

'Ja sam Sara Milevoj, imam 17 godina, idem u medicinsku školu, dolazim iz Novigrada, u slobodno vrijeme rolam, sviram gitaru s društvom i tako', rekla je Sara.

Oko na novu, upozoravamo, maloljetnu, misicu već su bacili mnogi. No srce lijepe Sare već ima simpatiju čije ime nije željela otkriti.

Mlađahnim kandidatkinjama savjete je dijelila iskusna ljepotica. Šibenčanka Maja Curavić nedavno se okrunila titulom prve pratilje najljepše gospođe na svjetskom izboru održanom na Kribima. Recept za uspjeh je vrlo jednostavan.

Ona je najljepša Hrvatica 2014. - otkrijte zašto!

'Dobar izgled, moraš dobro pričati engleski jezik, to je vrlo važno tamo. Biti majka, sama zarađivati za sebe i kad izađeš na stejđ da ljudi kažu wow. Kad izađeš gore na stage ciljaj žiri. Od 1-10, sve ih ciljaj i streljaj pogledom u oko i kaži ''ja sam ta koja mora pobijediti''. Osmijeh od uha do uha. Nekad cure dođu ko vješalice, ja kažem, ne nosiš reviju nego nosiš sebe i ono što nosiš u sebi i to moraš pokazat', rekla je Maja.

Nova Kraljica ima zadatak promovirati ljepote naše obale i mora. Ako pitate prošlogodišnju pobjednicu, jasno je koji je grad najljepši.

'Po meni je najljepša točka grad Dubrovnik jer je život tamo odličan, mirno, i vrijeme i ljepote grada, gradska jezgra. To ima samo u Dubrovniku', rekla je Lukrecija Dragić, Kraljica Jadrana 2013.

Bez obzira na to je li u pitanju Dubrovnik ili neki sjeverniji grad, ove će ljepotice našu obalu promovirati itekako dostojanstveno.

Prilog u cijelosti pogledajte u In Magazinu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene