Prava ljubav

Teško stradali u nesreći, a danas su pred oltarom!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Stolnotenisačica Sandra Paović, baš kao i njezin zaručnik Daniel, stradali su u nesrećama. Unatoč teškim ozljedama nisu se predali!

U vrijeme kada je cijela Hrvatska držala palčeve da se stolnotenisačica Sandra Paović, teško nastradala u prometnoj nesreći, oporavi i ponovno stane na noge, jedan je mladić s posebnim zanimanjem pratio njezin oporavak.

Pogledaj i ovo Katherine Schwarzenegger i Chris Pratt (Foto: Instagram) Pale zaruke! Godinu i pol poslije rastave omiljeni glumac do oltara će odvesti kćer legendarnog holivudskog snagatora

Sandra Paović vratila se svojoj prvoj ljubavi!

Daniel Lazov je tri godine prije Sandre, prilikom skoka na glavu u rijeku Sutlu, zadobio slične ozljede, te je bio na rehabilitaciji u toplicama. Tada nije mogao ni slutiti da će mu upravo ova hrabra sportašica postati djevojkom, a u srpnju i suprugom. Bila je to, pričaju nam, ljubav na prvi pogled.

'Ja sam došla prvi dan na trening odnosno, prvi put na para stolnitenis kad sam odlučila da bi možda probala ponovno igrat i odmah sam njega upoznala i to je stvarno bila ljubav na prvi pogled', rekla je Sandra.

Daniel je samopouzdan muškarac pa mu nije teško priznati da je njegova zaručnica, kada se nađu za stolnoteniskim stolom, ipak bolja od njega. I ne dopušta joj da mu popusti. Sandru i Daniela nije povezala samo fizička privlačnost nego i to što imaju mnogo toga zajedničkog. Oboje su sportaši, studiraju sportski menadžment i ono najvažnije: unatoč teškoj situaciji koja ih je zadesila, nisu se predali.

Par je u vezi godinu i pol dana, od čega je gotovo šest mjeseci Daniel planirao kada će i kako zaprositi svoju djevojku. Odlučio se za silvestarsku noć. 'Ne mogu reć da sam baš bila šokirana, al sam se definitivno iznenadila. Još me, uspio me prevarit jer mi je dao poklončić kao za večerom za Novu godinu i onda, naravno, ja nisam ništa očekivala kad sam dobila poklončić. Kad ono, eto u ponoć', ispričala je Sandra.

Cijeli prilog pogledajte u In Magazinu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene